20% rabatt i webbshopen …

Hej mina underbara läsare!

vill först och främst tacka just Dig för att just Du stärker mig när du tycker och kommenterar med att mina inlägg tillför dig något när du läser dem.

Självklart kan du vara oense med mig ibland när jag uttrycker mina personliga åsikter men det tycker jag är bara intressant så länge du ifrågasätter och ger din infallsvinkel istället för att bara kränka, något som jag tycker är bevis på en oförmåga att uttrycka sig och ett försök att höja sig genom att sänka andra.

Min är inte en av de största bloggarna i Sverige (även om jag så hade önskat detta =) men ni är väldigt många som läser mina ord varje dag eller några dagar i veckan. Jag är väldigt tacksam för detta då det blir lite extra roligt att skriva när man vet att ni läser och kanske även delar med er lite om er själva, tipsar andra om min blog och får inspiration av kläder och inredning.

När jag var liten sprang jag i flanell skjortor med min kepphäst istället för att leka med alla andra med Barbie dockor, i tonåren var jag med i Civilförsvaret i Italien med min hund istället för att gå ut på kvällarna som de flesta andra. Just därför tycker jag att det är roligt att idag vara en person som lyckas inspirera till kläder. Gissar att svaret till förvandlingar tyder på att man kan ändra sig i livet … på gott och ont <3

Nu har jag tackat Dig för dina snälla kommentarer och känner att med tanke på att det är även höstmarknad här i småstaden den här helgen vill Jessica och jag komma med ett fint fint hösterbjudande till Dig som handlar på webbshopen.

Vi ger 20% på allt i webbshopen från idag till 29/9!!!! Skriv in koden Hösterbjudande för att få rabatten <3

HÄR för att komma till vår webbshop där vi hoppas att du kan finna något lockande och höstligt …
999629_335528319954102_2690404519488754832_n
Nu skall jag dricka en kopp kaffe med Jessica och prata om en kommande kundkväll i butiken för att sedan få mitt hår fixad av en av mina bästa vänner Fazli och i eftermiddag åker min lilla och jag till Kalmar/Öland för att tillbringa 3 dagar med bästa My.

Igår berättade hon om att hennes blomsterbutik skall ha öppet till 1 imorgon kväll så gissa om vi kommer att vara trötta men så spännande med en utflykt till Skördefesten och till hennes butik som jag aldrig har sett … Måååånga kort lär komma <3

Önskar dig en mysig dag så länge och väldigt tacksamma här om du kan dela detta till din facebook/instagram så att fler ser detta erbjudande <3

11 thoughts on “20% rabatt i webbshopen …

 1. Vad roligt att du ska till Kalmar/Öland. Ska till My´s blommor på skördefesten, hoppas att vi träffas då

  Kram <3

 2. Hej

  Trevlig resa och helg..Vad skoj med kundkväll…..Har du märkt någon skillnad på bloggen från när du var med i ”Småstaddrottningar” till nu ? Och om det ökar vid vissa perioder?
  Kram Nettan

 3. Åh vad mysigt ni ska ha! ❤️ Var just in och läste hos My, det verkar bli galet mycket jobb, men sååå kul om man får hjälp av en vän ju.

  Ha en MYSIG helg!

  Stor kram Nina ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *