Inköp och Olearys …

Igår vid 9 gick planet mot Stockholm. Direkt efter landning åkte jag hem till trevliga Natalie (mer om det i ett annat separat inlägg) där jag var i några timmar innan det var dags att åka vidare för att titta på ett märke till nya kommande webshop (furia.se)

Kände direkt att ”ja, helt klart ett märke som är kaxigt, sexigt och kvinnligt” och ett märke man inte ser i var och varannan webshop. Första ordern för vår/sommar 2015 är lagd och Furia.se har nu redan 5 märken.

Första säsongen blir det ett smalare utbud på märken/kläder/skor men till nästa höst/vinter kommer det att utökas då målsättningen är att komma med en webshop med märken som ni kanske inte alltid finner och att få in fem/sex nya italienska märken som inte finns på den svenska marknaden idag.

Har många idéer och även när jag sover känner jag hur det ryker i mitt lilla huvudet =)

Jessica och jag har även en liten dröm om att importera några italienska märken som vi skall bli leverantörer till så planer finns i hjärta och hjärna …
IMG_4192
Efter detta inköp var det dags att åka direkt till Nacka där jag mötte upp en vän för att titta på fotboll. Ja, ni hörde rätt =)

Inga fancy restauranger denna kväll men Olearys och fotboll =) Helt underbart även om Zlatan inte gjorde sin bästa match (det kan han inte alltid  göra) och även om mina ögon gick i kors av trötthet …
IMG_4200
Den gröna tröjan från italienska GAS för 699:- HÄR fick följa med till huvudstaden, en riktig skön tröja och älskar den gröna nyansen med lite glittriga stenar på fickan <3

Jeans från Please och armband från italienska Bronzallure, båda finns också i webshopen www.thelittleshowroom.se
IMG_4208
Tillbaka till hotellet och efter att ha pratat lite om det förflutna så somnade jag med en liten tår på kinden men ibland är det så otroligt skönt med att rensa lite … Gråter alldeles för sällan i livet, gör du? <3

2 thoughts on “Inköp och Olearys …

 1. Hej

  Vill säga att du är efterlängtad med ditt nya inlägg…Förstå mej rätt jag vet att du har mycket runt dej…Men jag gillar dina inlägg alltid så skoj att titta in här…Vad härligt att det går framåt med märken till webshopen…Alltså jag gillar toppen så mycket som du har på dej, så cool!!!
  Är du kvar i storstaden? Just det, du skulle väl till frissan också, spännande att få se nya håret och längden är du nöjd?
  Trevlig helg
  Kram Nettan

  1. Vad snäll du är <3
   Ja, de tär inte ofta det går en hel dag utan att jag skriver här men nu kom två inlägg istället =)
   Vi hann inte klippa det igår så gjorde det själv för 30 minuter sedan.
   Lite för tidigt att säga vad jag tycker om håret ännu då jag måste nästan tvätta det en gång innan men Natalie var otroligt gullig och driftig.
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *