Hotel J …

Igår kväll bodde jag på Hotel J i Nacka som tillsammans med Hotel Skeppsholmen och Stallmästergården tillhör nog de mysigaste hotellen i huvudstaden för naturen som omger dem och för den sköna avkopplande känsla som de bjuder på.

Tyvärr kom vi sent till hotellet igår och lämnade det redan vid 10 idag så fick inte ta del av de vackra omgivningarna eller sätta mig med en kopp thé och en bok vid den öppna brasan i anslutning till receptionen … En annan gång helt enkelt …

Fick däremot njuta av en god hotel frukost innan Bromma flygplats väntade.
DSC_0070
DSC_0069
DSC_0072
DSC_0068
Framme vid Bromma väntade lite förseningar men efter ett par timmar kom vi iväg och är nu hemma i soffan med min lilla <3

Leo kudden finner du HÄR, kudden med fågeln är från Jean-Paul Gaultier och kan beställas genom att ringa Mariella Inredningar på 033-107576.
DSC_0077
Nicole har önskat sig att den veckan hon är hos pappa med familj bryta veckan med en kväll/natt hos mig och viceversa så att det inte blir lika jobbigt att gå till den andre föräldern och veta att man inte får vara tillsammans på en hel vecka.

En underbar idé som vi har sagt ja till för vi tycker nog själva att en hel vecka utan vår dotter känns som allt för många dagar. Att hon skall till sin pappa imorgon känns därför inte lika jobbigt nu för jag vet att på tisdag är hon hos mig <3

Nu skall vi njuta av lite film kramades i sängen … En ny liten tradition a casa Castellari som vi båda längtar efter <3

2 thoughts on “Hotel J …

  1. Åh vad mysigt att ni gör så. Det hade jag också kunnat tänka mig…. Idag är dom så stora så dom kommer och går lite som dom vill och känner. Skönt på nåt sätt att det inte går en hel vecka emellan!

    ❤️ Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *