I love this sunday !!!

Den här söndag har jag min underbara läsare väntat på då Nicole och jag skall verkligen ha en riktig myssöndag och jag skall inte springa iväg till butiken för att packa och fixa som jag brukar göra.

Idag skall jag städa, tvätta, ut och springa (fortfarande dock runt Borås minsta sjö =), jag skall hjälpa min dotter med sitt sista gästinlägg då hon bloggar HÄR och så skall jag hjälpa henne med inlärning och förhör av ett avsnitt i naturkunskap om örat och hörsel som de skall ha prov på imorgon.

Hon tyckte att ämnet kändes lite tråkigt då hon ändå inte vill bli läkare och kunde inte annat än skratta för hennes iakttagelse … Vi är många som undrade under åren i skolan varför man skulle lära sig vissa saker som man ändå visste att man aldrig skulle behöva i livet. Läste lite lätt och får nog hålla med henne i att det är kanske inte det mest spännande att lära sig och ber så mycket om ursäkt till alla som älskar och brinner för det … =)

Nicole fick smoothie till frukost och hon var noga att den skulle vara på mango och jordgubbar så jag fick gå mina 100 meter till lilla City och inhandla det som behövdes.
DSC_0032
En bra och nyttig start  om du även lägger till lite proteinpulver från Herbalife … HÄR <3

I veckan som kommer skall vi börja ta bort det lilla REA som är kvar i butiken så gå in och kolla HÄR för att fynda!

Ha nu en skön söndag förmiddag oavsett om du jobbar eller är ledig. Att jobba på helger är ofta rätt så skönt ändå då det är en helt annan lugn så önskar dig en skön dag tills jag tittar in igen <3

2 thoughts on “I love this sunday !!!

  1. Hej

    Vilken härlig söndag ni har…Njut fina Michela och Nicole…Hoppas solen lyser i Borås…Ja jag minns att jag tänkte så med varför läsa vi de och de i skolan haha Jätte skoj att N har fått gästblogga vilken erfarenhet och spännande
    Jag njuter av nyhetsmorgon är på och slurpar på mitt kaffe…Jag laddar för att ringa läk igen eftersom svullnaden i ögat vill ej ge med sej…Men ögat ska inte sabba denna soliga sköna söndag
    Ha en bra dag
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *