Doftljus från Lolia …

Nu ligger en utslagen dotter och jag i soffan och tittar på filmer. Sköna underbara lördag som blev ännu mer underbar efter en promenad vid 16 tiden.

Tvingade mig själv att tom. ta på mig mina enda ”träningsbyxor” och löpa en runda kring Borås minsta sjö =) medan dottern sparkade på sin sparkcykel och ropade ”Forza mamma” och Knut flåsade bredvid … Team Castellari <3

Imorgon skall jag göra detta igen för jag måste bara göra det. Är så otroligt trött hela tiden att jag måste börja röra på mig för att få fart på endorfiner och ge mig själv en chans att bli pigg igen.

Även Nicole erkände att det var skönt efteråt så kanske att det blir lättare att övertala henne nästa gång, dvs. imorgon =)

Idag har det varit en lugn dag i butiken men måste visa de fina doftljusen som har kommit till oss.

Märket heter Lolia, förpackningarna är färgglada på ett smakfullt sätt och vi älskar dem.
DSC_0050
DSC_0034
Leopardkuddarna finns så klart i webshopen HÄR.
DSC_0036
Nu önskar fröknarna Castellari och Knut er en skön och mysig lördag kväll.

Vi är överlyckliga att det är söndag imorgon så att vi kan få njuta av en skön dag med inte så många måsten <3

Buon sabato sera amici <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *