Casual & dressad …

Tänkte komma denna lördag morgon med två tips på en outfit som är casual & ledig och en som är elegant & dressad.

Linne och öppen hoodie i 100% bomull från Tigha. Välj linnet i en storlek större om du är lång då den är lite kortare så att det inte döljer dina ben. Vi vill ju få de att se långa ut och därför behövs lite kortare plagg ibland.

Den öppna hoodien kan du ha öppen som på bild eller knyta ihop den. Snygg på båda sätten och helt klart en ljuvlig överdel att välkomna hösten i.
IMG_3885
Den lilla svarta rekommenderas oftast av experter att ha i sin garderob då det är den svarta klänningen som är tidlös, elegant och alltid rätt. Den här feminina, eleganta svarta spetsklänning från Valerie är ett ljuvligt exempel på just detta.

För mig som försöker dölja lite benen är den i rätt längd då den är inte för kort som många andra annars tenderar att vara. Jag är 169 lång så har du ett mått att gå på.

Du hittar båda precis HÄR under nyinkommet <3
IMG_3937
Ledig egentligen idag men hoppar in 4 timmar då kollegan är och målar stugan vid kusten så nu skall jag pussa lite på min dotter innan kaffe köpes på vägen och några timmars jobb väntar för att sedan lämna över till Jessicas syster Linda som stänger The Little Showroom idag.

Vi har så klart öppet 10-16, välkomna <3

3 thoughts on “Casual & dressad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *