Mer firande och mer presenter …

Idag var det mormors tur att fira lite Nicole med fika på stan och presenter …

Det enda som Nicole saknar från den där ”önskelistan” hon hade är en MK väska.

Hon köpte sig en i NY men nu när vi går emot hösten och vintern vill hon gärna ha en svart. Därför var det så underbart perfekt att mormor kom med ett presentkort på 500:- så att hon kan börja sparandet mot det hon gärna vill ha.

Hon skall bli firad av några till så kanske kanske att hon får ihop till en och personligen tycker jag att man kan hellre få något dyrare man önskar sig än en massa smått som bara försvinner och glöms bort i hemmet.DSC_0073
Ögonen lyste som små lampor =)

Vi tog en bild att skicka till min syster i Italien <3 och vi alla längtar efter Julen då vi skall samlas för att umgås …
DSC_0080
Förutom presentkortet en liten present i form av en tjejig penna och block.
DSC_0076

Köpt i Italien så klart =)
DSC_0079
Från min syster fick hon ett par örhängen och en läcker lång tunika/t-shirt att ha med tjockare strumpbyxor och boots/kängor <3

Koftan från Odd Molly är nu utbytt till annan färg och storlek och är numera även invigd =)

Tack till tjejerna på Faith för all hjälp!
DSC_0081
Vi fikade i 45 minuter vilket är nog rekord. Nicole och jag har annars en tendens att vara lite för snabba så att mormor tycker att vi är lite jobbiga med det =)

Idag tog vi oss tid och stressade inte och nu är jag såååå mätt på socker !!! Shake imorgon igen, i know Tania! =)
DSC_0083
Apropå socker, bantning, kroppar så har en viss bild i keps igår väckt lite frågor … Några av er tror att bara för att jag ser lite rundare ut på den innebär detta att jag returscherar alla andra.

Jag kan INTE returschera kroppar och visst hade jag gjort det om jag hade kunnat och då på just DEN bilden vid havet och inte på alla andra =)

Tvekade länge innan jag la in den i bloggen men ville ändå bjuda på ett ”roligt kort” =(

Ser jag tjockare, smalare, kurvigare ut så beror det på kläder, ljus som faller rätt eller fel, vinklar och allt annat som kan inverka på en bild men snälla läsare…  Låt mig få vara allt det för det är ni också. Tror att ingen ser bra/dålig ut på alla kort de har/tar och nu när jag för en gång skull bjöd på ett kort som inte ser ut som alla andra, just då får jag en massa kritiska kommentarer…

Sååå tråkigt att läsa den typen av ord och lovar att jag egentligen inte blir så ledsen för att orden är riktade mot mig (jag vet hur jag ser ut på gott och ont) men jag blir genuint ledsen att det finns människor som känner det där konstiga behovet att kränka andra i tryggheten bakom en dator för då finns inga spärrar för vad man kan uttala med tangentbordet som hjälp.

Hellre ser jag konstig ut än gör mig skyldig till ”mobbning” =)

En liten fredagsparentes …

Önskar dig en skön kväll …

Nu säger vi goodbye och startar vår egna mor och dotter myskväll <3
DSC_0084
Arrivederci !!!

12 thoughts on “Mer firande och mer presenter …

 1. Hej

  Härligt för Nicole med många dagars firande…Din mamma är så vacker så jag ser vad din skönhet kommer ifrån…
  Jag gick tillbaka i bloggen och läste där min kommentar var om att Nicole blev 13, tack för svaret nu förstår jag hihi…
  Och fick jag se kommentarer som är elaka…Jag fattar inte de där…sitta och spy galla över hur man ser ut m.m och säga att du returschera bilder…Jag gillar inte det..Går de även fram till personer på gatan eller på restaurangen och säger vad de tycker..

  Ha en fin helg/Kram Nettan

  1. Har turen att det händer sällan här inne men ville bara poängtera att jag ej retuscherar kroppen då jag ej har verktygen och då jag ändå inte vet hur man gör =) Tack detsamma fina du <3

 2. Grattis till fina Nicole hon är så söt …. Bry dig inte om dom elaka kommentarerna dom är säkert avundsjuka du vet svenska jantelagen man får inte sticka ut man ska vara lagom I allt tro mig jag vet eftersom jag inte är svensk ….

  Ha en fin kväll med Nicole

 3. Grattis till Nicole. Det härliga med din blogg är att du bjuder på dig själv, du har som jag tycker en härlig blandning av skönhet, flärd, tänkvärt och lite annat smått och gott. Ha en härlig helg

 4. Hej! Jag förstår inte alls varför de som stör sig envisas med att följa dig eller läsa din blogg. Deras elakhet säger väl ganska mycket om dem som personer tyvärr.
  Jag tycker iaf att du verkar vara en häftig kvinna som tacklar mobbare på ett mycket bra sätt. Även om du eg inte ska behöva utsättas för det. Önskar verkligen att vi kvinnor kunde vara lite snällare mot varandra. Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *