Gulligaste kommentaren … <3

Min dotter ringde mig på väg från skolan för cirka en timma sedan. Hon var då på väg hem till sitt andra hem hos sin pappa (till mig kommer hon på torsdag).

Vi pratade lite om presenter då hon fyller år på torsdag, om cake pops som hon nu vill försäkra sig om att jag själv inte gör och lite annat. Vi kommenterade även kortet med kortare hår ”Nicole du gillar ju mig med kortare hår såg jag på instagram!!!”

Hennes kommentar gjorde my day <3

”Men mamma, nu är du orättvis! Jag gillar ju dig alltid!!!” En otrolig kärleksfull kommentar som jag tog mig till mitt cuore (=hjärta) och tackade henne för de orden som ibland inte ens vuxna kommer på att säga … Hon var verkligen och genuint upprörd vilket fick mig lite att skämmas för min egna kommentar …

Den här bilden på min lilla är några år gammal men ögonen och smilgropen, just the same <3
IMG_3707
Nu har jag varit och köpt ytterligare en present, The ONE, den som hon kommer att tjuta över =) så känner mig såååå glad själv över den.

Idag tog Jessica och jag en tidig lunch då vi skulle ha möte med en av våra leverantörer. Vi valde Eest som vi starkt rekommenderar som bästa sushi restaurang här i Borås. Se så fräscht och tilltalande …
DSC_0032
DSC_0031
DSC_0030
Idag blir det mycket mat för ikväll skall vi på AW med vår hjälp i butiken Carro. Vi skall fira att hon har fyllt år så riktigt mysigt skall det bli att bara sitta inne i en mysig miljö och ha lite tjejsnack samtidigt som mörkret börjar falla …

Längtar redan och imorgon skall jag åka till MIN fina stuga i Varberg =)))

One thought on “Gulligaste kommentaren … <3

  1. Hej

    Vilken underbar och go dotter du har…Jag kan tänka mej att du har hittat på en massa fina födelsedag presenter…Spännande hon fyller 13 år…Hoppas ni har det riktigt mysigt ute ikväll…Nu ska jag kolla in er webbshop…det är spännande också hihi…
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *