En mysig afterwork med kollegor & vänner …

Har ni haft en mysig kväll? Nu är jag hemma med en mycket mätt mage så imorgon kväll blir det PW vid stranden för att förbränna det jag egentligen skulle ha ätit lite mindre av. Som ni redan kanske vet äter man ibland bara för att det är socialt och mysigt eller hur?

Vid 18.30 gick Jessica, Carro och jag till Vinbaren för att just njuta av lite tapas samtidigt som vi skulle fira (i efterskott) vår underbara Carro som vi har förmånen att ha som hjälp i butiken. Sååå otroligt tacksamma för att du gillar att jobba hos oss och med oss <3

Här två ursnygga blondes på väg in till restaurangen. Bellissime, hade de ropat i Italien! =)
DSC_0031
Vi startade lite lätt med lite cava som bara bubblade glatt i glasen…
DSC_0041
DSC_0039
DSC_0033
Vi beställde in lite olika tapas rätter då alla tre kände för små rätter att mumsa i oss…

Desserten? Den är på bild men jag åt bara bären så klart =)
PicMonkey Collage
Olika ämnen behandlades under vår mysiga AW och åter, alldeles för sällan man går ut eller rättare sagt … jag går ut men desto trevligare när det väl sker <3

Carro var kund hos oss första gången vi träffade henne.

Det var just för ca ett par år sedan som hon och Stefan (numera hennes man)  kom in i ”gamla” butiken och Carro provade en Valerie klänning. Stefan satte sig då i en av våra fåtöljer med orden att ”jag måste sätta mig för hon är sååå vacker i den klänningen”. Sååå gulligt och charmigt sagt då han hade mer eller mindre sett henne bara spela på tennisbanan och självklart kan en klänning plocka fram en helt annan känsla … Självklart köpte han klänningen till henne och både Jessica och jag charmades redan då över detta mysiga och generösa par …

Märket Valerie älskar vår Carro fortfarande och så klart hade hon på sig DEN HÄR underbara toppen från just denna duktiga svenska designer.
DSC_0061
Jessica hade istället på sig en enkel men alltid ursnygg siden top som hon dock gav den där extra glam känslan med ett av halsbanden från Shlimp&Ulrich som du finner HÄR.
DSC_0063
Tre timmar försvann snabbt och Stefan kom och gjorde oss sällskap den sista halvtimman då han skulle hämta Carro för att sedan åka hem och packa då de skall iväg på en weekendsresa imorgon.

Sååå underbart med weekendsresor under hösten <3

Här lämnar vi, kramas och önskar en trevlig resa …

Ser ni förresten att min underbara vän och frisör FAZLI har klippt mig ännu kortare? =) Han tog sig tid i eftermiddag med att rätta till min hemmagjorda klippning =)

Vill du gå till en frisör som inte bara är otroligt duktig men som även bjuder på en upplevelse då du kan inte annat än charmas av hans personlighet så är det bara för dig att boka en tid.
DSC_0069
Själv hade jag på mig den nya kavajen från Valerie som du finner HÄR. Svarta Please finns dock redan HÄR.

Kavajen är skön, svart men lite melerad och lite rockig chic om jag skall beskriva den.
DSC_0070
En mysig kväll avslutades och kollegan hämtade sin nya cykel (lite avis på den för vill också =) och trampade hem medan jag gick mina 100 meter till min lilla lya där Knut väntade vid dörren …

Önskar dig en skön natts sömn och är du på Instagram missa inte att jag har en tävling där du kan vinna denna vackra parfym från Marc Jacobs. @michelacastellari på Insta.
IMG_3818
Buonanotte e sogni d´oro <3

 

8 thoughts on “En mysig afterwork med kollegor & vänner …

  1. Precis så där ska du ha håret!! Jättesnyggt och fräscht! Och jättefin utan dom extra ögonfransarna. Dina ögon är ju så fina i alla fall.
    Kul att du hade en härlig semester i Side! Vi hade det så bra när vi var där, och jag längtade tillbaka när jag såg dina bilder. Speciellt kvällarna (skymningen) är underbart. Ha det bra!

    1. Kvällarna var fantastiska när solen går ner och den nästa lila rosa ljuset tog över. Vackert!
      Tack snälla!
      Lite för kort men skall inte ha lika långt som innan =) En mellanting blir min kompromiss =)

  2. Sjukt snygg toppen som Carro har på sig:) Hur är den i storleken Michaela? Jag som oftas har 36 eller small, vad tar jag här då?? Vill ha den så som carro har på bilden.. kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *