När en knapp blir en ring …

Vaknade med tuppen som man säger ibland och kan faktiskt bara andas med öppen mun… Känner mig sådär fräsch och frisk så tur att idag jobbar jag  ”bara” till 16 så att jag sedan kan kurera mig med thé och någon bra film eller bok.

Har du något tips?

Tänkte skriva bara ett sådär kort kort inlägg att starta morgonen med då mina har ibland en stor tendens att bli alltför långa (lovar att skärpa mig! =)

En dam som var inne i butiken i somras och som bor i Danmark blev sådär galen förtjust i de knappar vi säljer i butiken och som förra ägaren lämnade till oss. Gamla vackra handgjorda knappar, sådana man aldrig ser på plaggen idag då allt skall vara så billigt som möjligt p bekostnad av just vackert hantverk.

Just den kunden som gör vackra smycken av knappar till ”de fina damerna” i den staden där hon bor har skickat bild på några av de ringar som hon har gjort av de knappar man kan köpa hos oss.
10660687_10153230494879848_1998954637_n
När hantverk är som bäst och när man kommer på idén att använda något till annat.

Själv tycker jag att man kan byta ut knapparna på en vanlig vit skjorta med olika av dessa för att göra den unik men idéerna är nog många om man tänker till …

Tack till vår danska kund för att hon delar med sig av sitt skapande och HÄR finner du knappar du kan köpa även via nätet.

Önskar dig en fantastico dag och själv finns jag i butik mellan 10-16 och där finns även alla snygga tröjor som vi inte har hunnit få ut på nätet.

Benvenuti/e <3

4 thoughts on “När en knapp blir en ring …

    1. Gör det. Det är en svensk film som handlar om en ensamstående mamma, enastående som jag själv hellre vill bli kallad:), som låter alla trampa på henne. Ända tills….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *