Sunwing East Side Beach …

Idag är det alltså dags för att lämna denna semestervecka som har tillbringats i lugnet av poolen och solstolen.
DSC_0031
På East Side Beach (sidan där vårt rum ligger) finns en stor pool (som löper i två) samt en liten för de allra minsta …

Vi låg mestadels här
DSC_0034
medan på andra sidan mest familjer …
DSC_0033
Jag kan inte stoltsera med upptäckter utanför hotellet om jag skall vara ärlig men vi har haft det skönt och det var trots allt målet med denna resa. Ladda med energi, umgås och försöka vara här och nu istället för att alltid tvingas bak eller tänka fram…

Vår resa präglades direkt av en sorglig nyhet som drabbade en fantastisk person som jag har lärt känna och de första två dagarna hade både Nicole och jag en klump i magen över denna tragedi som nu hade drabbat någon jag känner. Många tankar och en egen rädsla om att förlora det jag har som kärast tog över hjärta och hjärna, mardrömmar på nätterna då jag låg vaken som en vakthund och tankarna fortsatte att snurra.

Många tankar och mina tankar om människor fortsatte sedan i en helt annan perspektiv.

Har ni sett serien Lost? Jag som många andra var förälskad i Sawyer, en av karaktärerna i en serie som handlar om en grupp resenärer vars plan kraschar. Många överlever och tvingas leva ihop på en öde ö med förhoppningen att bli hittade men med det viktigaste målet att överleva dagen. Serien såg till att få ihop olika karaktärer, personligheter, kulturer, åldrar, kön och dylikt för att det skulle bli spännande att följa.

Lite så som de troligtvis tänker bakom rekryteringen av Big Brother och de flesta andra tv serier …

På Sunwing denna vecka har det varit lite ”lagom” med gäster. Inte för många men inte heller för få … Det som dock slog mig när jag låg och filosoferade i min solstol är att just konstellationen av personligheter/människor kring poolen …

Den ljuvliga familjen med fräscha föräldrar som såg kära ut trots att deras lika söta barn var i Nicoles ålder. Den mörkhyade fotbollskillen med de mest synliga magrutorna fanns också på plats med sin familj och världens sötaste barn. Kvinnan med så ljus hud att man ville gå fram och ge henne högsta solfaktor och de som såg ut att ha varit här i 4-5 veckor pga. solbrännan. Paret runt 60 som låg mestadels själva och som roade sig på att titta på alla andra för att sedan kommentera sinsemellan vad de hade kommit fram till. Kände själv kvinnans ögon på mig och kunde nästan gissa vad hon tänkte. Hennes man tittade också men kanske av en helt annan orsak samtidigt som han säkert höll med hennes konstaterande. Nog bäst så … =)

Medelåldersparet som gillade att dricka lite för många öl, det lesbiska paret som åkte med sina barn och ett par killar som antingen var där för att festa eller bara för att vila. Det ryska paret där mannen fick besök av hotellpersonalen därför att han drack för mycket vodka och skällde ut sin fru/flickvän och så många fler karaktärer fanns där kring poolen denna semestervecka.

Lustigt att det kan bli så, att olikheterna blir så synliga medan självklart finns flera olika gemensamma nämnare också.

Jag älskar att titta och gissa mig fram samtidigt som jag alltid är öppen till att ha fel i mina egna tolkningar. Den öppenhet och den insikten är så otroligt viktiga då vi tolkar efter egna generaliseringar … Glöm aldrig det, vi kan ha fel … <3

På hotellet bodde vi i en sk. Royal Family rum med just utsikt över poolområdet.

Rummet är fräscht men absolut inget lyxigt. Enkel inredning som dock känns rent och nytt …
DSC_0026
DSC_0039
Balkongen …
DSC_0033
Vi hade inte all inklusive men vi åt några gånger på restaurangerna och det var goda och rikliga buffér som erbjöds.

Grönt kring pool och hotellet …
DSC_0038 (1)
DSC_0032
Vi har dessvärre inte varit nere vid stranden så kan inte uttala mig om den men bussar åker dit med jämna mellanrum för att köra hotellets gäster.

Blomman som fanns på bordet som ett välkomnande är nu vissen och tyder bara på faktumet att det är dags för oss att åka hem.

Vi tackar varandra för en skön vecka och ser fram emot alla utmaningar som väntar på hemmaplan för vad vore livet utan dem? =)

Som en bal på slottet? <3

19.50 kommer bussen och hämtar oss och vid 4 imorgon bitti är vi i vår lägenhet i småstaden …

Kram på er!

2 thoughts on “Sunwing East Side Beach …

  1. Hej Michela!
    Härliga bilder från semestern! Jag känner igen utsikten så jag tror att jag bodde i samma rum när jag var där förra våren.
    Hälsningar Robert, Ving.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *