Sista kvällen på semestern …

Sista kvällen till ära åkte klänningen på, den som hade givit upp hoppet att jag skulle ta på mig något annat än det jag har haft på mig i en vecka men jag kan fortfarande konsten att göra det oväntade och Havaianas och klänning blev kvällens outfit under Nicoles förvånande blick =)

Klänningen köpte jag förra sommaren i Riccione, Italien och kostade ca 4000:- Den är från ett italienskt märke som jag skulle vilja sälja … Gillar du eller tycker du att den är too much?

Ursäkta röran bakom mig =)
IMG_3418
Kvällens show stod även bartendern för när han skulle åstadkomma en drink till mig. Is slängdes i luften och fångades med stor bravur under mina ögon. Hade inte kunnat göra det bättre själv =)

Fick en god drink som visst heter Angel eller så var detta något han sa för kvällen och något han säger till mer eller mindre alla kvinnliga kunder. Lovade dock att ta till mig de snälla orden han gav mig utan att komma med bortförklaringar … =)

Vi njöt av slush, drink, sång och dans, vår sista kväll i Side.

Vår pratglada granne knackade på vår dörr tidigare ikväll för att fråga om han kunde få bjuda oss på middag men vi hade ätit en timma tidigare under ett snabbt besök i Gamla Stan. Han åker hem vid lunch imorgon och så byts vi turister ut … Nya förväntansfulla kommer under dagen, medan andra lämnar …

Idag eller imorgon skall jag skriva ett inlägg om hotellet, resemålet (det lilla lilla jag har sett) och andra iakttagelser á la Michi som jag har gjort.

Nu innan jag somnar vill jag tipsa om min dotter. Hennes andra blogg inlägg har kommit ut och roligt om ni tittar in i hos henne <3

. Länken till hennes inlägg finner du HÄR
castellari-150x150.

 

2 thoughts on “Sista kvällen på semestern …

  1. Jättefin klänning, men 4000?! Vet att du gillar fina märken, men jag hade hellre köpt flera klänningar till samma pris

    1. Jag kan hålla med men jag fick betala ett annat pris då det var lite rea men klänningens pris på ordinarie är 4000:- så vill kolla om man hade kunnat tänka sig lägga den summan på en klänning som jag själv älskar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *