Let us sing …

Igår kväll var det dags för Sunwings disco show och jag kunde inte sitta stilla i min stol trots min dotters min =)
IMG_3216
Vem har inte sjungit till ”I will survive” och då kanske speciellt när någon ”kärlekssaga” tagit slut?

Trots lidandet i melodin och i orden  finns någon slags revange i dem om att ”man kommer att överleva” vilket konstigt nog man gör trots att det känns inte så i en viss ålder. Kanske att man känner så i alla åldrar men  det var så länge sedan jag upplevde den sorgen och den revangen att jag tror att den är mer vanlig i en viss ålder =)

Det var dock när de duktiga 4 sångare satte tonerna till YMCA som mina tankar gick till en underbar tid i mitt liv som präglades av basket och att titta på en amerikansk spelare som tog Borås med storm. Jag var inte den enda så klart som blev ”förälskad” i denna kille men en kväll befann jag mig med tre väninnor på samma restaurang där han och laget var för att finna SM silver.

Han var inte den som tog för sig av alla tjejer som stod på rad som de andra ”gästspelare” ofta gjorde så när han reste sig för att komma fram till mig började alla killarna i laget att ropa och applådera. Hahaha! Glömmer aldrig den kvällen, hur munnen fick fram icke sammanhängande ord och hur fjärilar fladdrade i min mage.

När jag kom hem den kvällen/natten helt exalterad efter händelserna ringde jag tom. upp min mamma (något jag aldrig har gjort tidigare) för att säga att jag hade precis haft ”världens bästa kväll” för precis så kändes det ”där och då”.

Inte konstigt att jag ropade mig hes under matcherna och att armarna åkte upp till YMCA då som igår kväll för mamma mia, vad jag älskar basket och har på min bucket list att titta på en riktig match i Staterna.

Få saker får mig att gå upp i atomer som denna sport då jag ej kan sitta stilla och bete mig som en dam.

Let us sing YMCA så att vi startar denna nya vecka med ett leende.

Klicka HÄR och njut av friheten, kläderna, stilarna och av hela sången. I really love it och rätt musik friar tankar, oro och får oss bara att känna glädje för stunden <3

 

4 thoughts on “Let us sing …

 1. Hej

  Vilken bra start på nya veckan…Tack för videosnutten….Jisses vad jag älskar den låten ” YMCA ” Jag förstår att du inte kunde sitta still igår kväll… det går inte till den låten….hihi

  Nu i fm blev min beställning gjort svarta please och Happiness tisha ” Me my selfie I ” Härligt med lite nytt haha

  Idag blir mina tassar glada, ska gå tidigare från jobbet och gå på manikyr…Underbart..

  Kram Nettan

  1. Hej

   Jag arbetar på en Stadsdelsförvaltning 50% på Barn & Ungdom adm där jag har hand om bla alla fakturor som är en hel del på den avdelningen och andra 50 % på en Akt. Expedition och har hand personakter. Det är samma arbetsplats och jag sitter på samma rum. Det är helt olika arbetsuppgifter de är intressant, lärorikt och skoj
   Tack snälla du för du frågar
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *