Meddelande från butiken …

Tänkte titta in lite snabbt då Jessica har meddelat att en massa nyheter från Valerie, Please och vårt nya franska märke Leon Harper har kommit så är du sugen på att titta på snygga höstkläder som du kan verkligen använda nu i 10 månader =) så titta gärna in hos oss på The Little Showroom på Västerlånggatan 30-32 <3

Många frågade om svarta Please då de tog slut snabbt, för 2 dagar sedan kom påfyllning så missa de inte nu … Skjortan på bild kostar 549:- och finns tre kvar. Den är rätt så stor i storleken så passar även dig med storlek S.

Svarta Please HÄR, skjortan HÄR.
1004
Jessica & Carro välkomnar dig nu till butiken och gissa om jag längtar efter att titta på allt som har kommit <3

Nu skall dock Nicole och jag gå till frukostbuffén och njuta av det som bjuds …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *