Kvällen på Side och erbjudande från butiken …

Igår kväll valde Nicole och jag att äta på Mehmet´s Kitchen här på Sunwing East Side Beach. Lite folk och precis så lugn som vi ville ha det …

På väg och förbi den minsta av alla de poolerna som finns på hotellen. Minns som igår när Nicole var så liten att det var just de områden man höll sig till.

(Nicoles söta linne är från Gina Tricot)
DSC_0027
Nicole beställde en hamburgare och jag en Ceasar sallad som var väldigt enkel i sin utformning =)
DSC_0028
Igår kväll var det 33 grader vid 20 på kvällen så ni förstår vilket härligt värme vi har här på Side …

Här på hotellet har man ett kort där ens namn och rumsnummer står på. Det är den som registreras vid varje köp man gör här på hotellområdet. Ett utmärkt sätt för att se till att vi gäster inte riktigt känner av hur dyr semestern håller på att bli eller så är de bara ”snälla” och tänker på att vi skall undvika gå runt med kontanter … You never know =)

Efter att ha betalat blev jag bjuden på turkiskt kaffe som dock inte riktigt föll denna italienska donnan i smaken och så gav vi lite bacon till katten =) Blev glad när jag såg att personalen gick med en tallrik till den också … Sånt värmer …
DSC_0031
Efter middagen tog Nicole ett bad i poolen och det är riktigt mysigt att ligga på en solstol på kvällen och njuta av att se henne plaska i vattnet samtidigt som hon är väldigt noga med att man tittar när hon hoppar. Att bli sedd, uppmuntrad, få beröm, mänskliga behov <3

Vid 21.30 gick vi och satte oss för att titta på kvällshowen.

Två killar och en tjej uppträdde, de var duktiga och bjöd på sig själva men tyckte ändå att de andra showerna jag har tidigare sett på Sunwing hade en högre klass … Kanske att det behövdes en person till på scen så som det brukar vara på deras shower? Kan inte sätta fingret på vad som var skillnaden men både Nicole och jag saknade den där känslan om att tycka hur bra showen är … men imorgon är det en ny sådan och kanske att vår hårda bedömning revideras lite …

Idag startade dagen med en lite senare frukost ( kl. 9) och på frukostbuffén kan man beställa till färskpressade juicer som dock inte ingår i buffén. 10 turkiska lira extra fick jag betala men kände för en god morotsjuice denna morgon …
DSC_0037
Imorgon eller senare ikväll skall jag blogga lite om hotellet med bilder då ni är några som kanske funderar på en semester hit?

Avlustar detta inlägg med ett erbjudande från butiken. Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi fått in Please Classic i den klassiska tvätten 110 och så även svarta Please. Båda finner du HÄR.

En denim tvätt till har dock anlänt på just Please klassiska model med tre knappar. Den är i denim som 110:an  men i en tvätt som heter Parigi.

Då jag inte är hemma och kan inte lägga ut den i webbshopen tänkte vi erbjuda en härlig kombination av Please Parigi plus en valfri tshirt från italienska Happiness för 1998:- . För att kunna få erbjudandet måste du dock ringa till butiken på 033-255151. Måste du returnera någon av dem får du dock betala ordinarie pris för den du behåller…

Här ser du Please Parigi som ännu ej finns i vår webbshop och …
10660720_10152456378648005_958021264_n
IMG_3103
HÄR kan du kolla på vilka tishor som finns och som du kan välja till i erbjudandet.

Påpekar dock åter att för att kunna ta del av det måste du ringa till butiken på 033-255151 och betala direkt med ditt kort. Har ni frågor tveka inte med att ringa till butiken … Jessica är på plats och hjälper er gärna.
863
Erbjudandet gäller tom. den 3/9 …

Väntar på att värsta solstrålarna som är vid lunch försvinner så att vi åter kan gå ner till poolen och njuta av sol & bad <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *