”Jäkla” experter …

Trötta av solen och med insikten att det är bäst att sola ”lagom mycket” dessa två/tre första dagar gick vi upp till rummet för att duscha och tvätta håret innan middag och show. Ikväll skall jag vara mer engagerad och låta inte mina tankar fokusera på annat än ”här och nu” då vi båda har sett fram emot den här semestern…

Medan Nicole har tittat lite på en film i skuggan så har jag suttit på balkongen med min dator och tittat runt lite på en hemsk sida som jag verkligen ”hatar” för den dynga den innehåller.

Skribenterna (precis vem som helst kan kalla sig sådan) på den sidan tror sig vara experter om livet och om andra människor och kommentarerna är ”under bältet” och tyder på brist på empati och saknad av fakta samtidigt som innehållet handlar helt plötsligt om något helt annat som de dock ej vet något om.

Min dagens diss till alla som känner den där oförmågan att hålla käft om saker de vet ingenting om och det där behovet många har att leka experter på andras bekostnad och utan att veta något om dem.

Sällan jag uttrycker mig så men FY FAN vad jag kokar när ignoransen är så STOR och empatin och respekten för andra så liten …
DSC_0038
Nu skall jag aldrig mer titta in där för jag mår illa av kommentarerna och av insikten över hur elaka vi människor kan vara även då empatin borde vara som störst …

 

10 thoughts on “”Jäkla” experter …

 1. Håller med dig till 100%. Vet vad du menar och har läst samma sak. Man mår illa hur folk tror att det är ok att skriva vad som helst om andra. Aldrig att de hade vågat säga det Face to Face. Fega kräk som sitter hemma och trycker bakom sina skärmar.
  Usch!

 2. Hej

  Tack för härliga bilder du visar från er semester…Njut och må gott….Söt katt med hjärtan på….

  Vill säga *** Kram till din vän *** och hennes familj ***

  Kram Nettan

 3. Jag vet precis vilken tråd du menar… Att människor kan sitta i flera dugn och spy galla över andra mönniskor de inte känner.. Och så i denna stund… Må hon innerligt aldrig hitta denna tråden. Men lätt att hitta när man googlar :-(. Vill bara krama om henne lääänge…. Tröst och empati gäller i dessa lägen!

  Jävla idioter rent ut sagt som bara häver ut sig en massa elakheter! Vart är mänskligheten på väg? Är det så okej idag att gömma sig bakom en dator och vara så nedvärderande och såra människor på det viset?! Jag blir mörkrädd!

  1. Precis det man undrar när man läser vilket man verkligen inte skall göra… Att utsätta sig frivilligt för texter där människor visar sina allra dummaste och elakaste sidor är inte smart av mig så skall aldrig in där igen…

  1. Hade aldrig hört talats om den förrän en person jag känner och vars kände son gick bort berättade om vilka hemskheter stod där om henne och honom.
   Vidriga kommentarer som dock inte är bättre i denna tråd.
   Jag blir verkligen både ledsen och arg över hur människor tar sig rättigheter om att tycka, tolka och värdera andra utifrån den lilla info de har …

 4. Håller med helt om att det är en hemsk site, man varför i hela friden går Du in där och söker på Din ”väns” namn i detta läge? Fattar verkligen inte, är väl det sista stället i hela världen jag skulle uppsöka i en situation som denna. Du visste ju vad det var för sida, så igen, varför? Varför var Du intresserad av skvaller om denna tragiska händelse?

  1. Det har du rätt i men ville ”bara” kolla om median respekterade att inget skrevs så jag hamnade där, läste bara en sida och det räckte … Som sagt, never again oavsett ämne … Ärligt, visste jag inte ens vad det var för sida, en väninna som berättade det så trodde inte att vad som helst skrevs så fritt och så elakt … Lärde mig hur något nytt om människan så skall inte ge den mitt besök mer … Självklart skulle jag inte ens ha tittat in en enda gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *