Tre underbara produkter …

Ni har säkert sett reklamer för olika produkter där man påvisar en otrolig skillnad och varit skeptiska till dessa. Det är jag ofta men jag log när både Jessica och en bekant uppmärksammade hur utvilad och fräsch jag såg ut att vara … Hmmmm … =) Visst är det roligt med komplimanger men var tvungen att tänka vad var skillnaden från dagen innan.

Skillnaden kan nämligen vara att jag har börjat använda igen min Luxe foundation i kombination med Clarins magiska Beauty Flash Balm som jag applicerar innan Luxe och därefter kompletterar jag med lite mineral foundations från Caitlin.

Luxe och Clarins finns att köpa HÄR och Caitlin hos Chic Lady här i Borås.
DSC_0007
DSC_0005
Den här kombinationen verkar fungera på mig om inte annat och en liten söndags rekommendation för dig som gillar skönhetsprodukter och som kanske söker efter tips på märke.

Apropå hud så vill jag även påminna dig att fram till sista augusti får du 500:- rabatt om du uppger min blog/mitt namn vid bokning av botox eller juvaderm hos min väninna Jenny som äger och driver kliniken City Laser i Göteborg. Klicka HÄR för att komma till deras hemsida. En ny läkare har börjat där då målet är att de skall börja utföra även enklare operationer på kliniken. Nyfiken? Har du frågor? Ring de, all info står på hemsidan som jag ovan länkade till …

Säga vad man säga vill om botox men personligen kommer jag aldrig att sluta med dessa små sprutor som hjälper mig att få bort de där rynkorna på pannan. På kliniken kan du även få bort hud från ögonlocken för med åren tyngs dessa ned och vissa av oss är inte så pigga på detta.

Själv skall jag först göra en fraktionerad laserbehandling på ansiktet så att de fräschar upp huden som med åren påverkas av ålder men även av omgivningen. Som sagt, Jenny svarar gärna på dina frågor om du ringer henne och tillsammans kan ni finna en lösning på kanske det du är lite nyfiken på.

Nu blir det en promenad med Knut och vädret är helt ljuvligt. Varmt, soligt men med en helt annat syre i luften. Love it!

 

7 thoughts on “Tre underbara produkter …

 1. Hej,
  Vill egentligen bara tacka dig för att du delar med dig av ditt liv här i bloggen! Den är helt underbar att följa, man blir stark och pepp plus att man får lite perspektiv på tillvaron av att läsa dina kloka ord….
  Fortsätt så, jag längtar efter varje inlägg :) Ha en skön söndagskväll nu!
  Kram
  Anna-Karin

  1. Tror verkligen inte att du kommer att bli besviken. Den krämen från Clarins nämner de som en av top produkter även i amerikanska Vogue vilket inte behöver betyda något men då jag själv har testat så tycker jag att dessa två har gjort en skillnad på mig <3
   Tack själv och säg gärna till hur du upplevde dem … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *