Nytt märke i butiken: Anni Carlsson …

Bomber jackor som jag hade när jag var i 15-16 års åldern och som oftast var fodrade i en läcker orange färg (fanns de även i Sverige?) finns säkert fortfarande på marknaden men något man lägger märke till är att vissa designern har gjord bomber jackan tunnare och lysigare genom att använda sig av lyxigare tyger som siden och genom att se till att det är snygga och annorlunda mönster på dem istället för den klassiska basic gröna/svarta.

Såg en på Raffe som en vän kallar Ralph Lauren och den var också väldigt snygg men då jag är a sucker för guldiga toner så är den vi fick in igår från vårt nya märke Anni Carlsson mer i min smak. Ärmarna är prydda med paljetter som går i guld/brunt och turkost (hur snyggt som helst) och resten av jackan är i en snygg blå färg (perfekt till slitna/icke slitna denim)  och leoparder som tar upp de guldiga toner.

Alltså? Hur lovely som helst och kommer att säga/skriva det så många fler gånger … Lika bra att ni vänjer er =)
DSC_0009
Det är alltid lite extra roligt när ett nytt märke kommer till butiken och då speciellt ett sådant man aldrig har sett eller hört talats om. Till skillnad från många andra som kanske vill ha det alla andra har uppskattar jag att blanda detta med plagg som inte syns på majoriteten av människorna på stan.

Trots egna bilder framför spegeln för att få ut de plagg som kom igår från just Anni Carlsson så fick vi under gårdagens kväll första beställningen på detta märke. Den svarta luvtröjan med tigrar och den ljuvliga långärmade tröjan i leo mönster. Du ser de HÄR.
DSC_0014
Nicole kom nu med en juice till sig och en till mig och försökte smyga med att hon hade lånat en av mina LV väskor =) Hahaha!

Nu skall jag skicka henne och köpa en present till min systerdotter Matilde som fyller 4 år på måndag så ett paket skall skickas mot Bologna i Italien …
DSC_0025
Jessica är i stugan med familjen, själv jobbar jag till 14 för att sedan kanske ta ett glas vin med en väninna, Nicole är hos mig fram till i eftermiddag för att sedan gå till sin pappa fram till nästa fredag och imorgon skall dessa nya kläder fotas av DENNA underbara tjej.

Planer den här helgen? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *