Hand i hand mot middag …

Nicole kom till mig idag för att vara hos oss fram till lördag då Jessica och jag åker till Köpenhamn söndag-tisdag.

Efter att ha jobbat med sitt armbands företag som hon och Jessicas döttrar har kallat för ”Armband Forever” så tog Jessica och jag våra tjejer på middag.

Nicole & Millie <3
DSC_0031
De valde thai buffén på restaurangen ”Spring Rolls” (säger min dotter att den heter =) och det var en fräsch buffé innehållande allt från thailändskt till sushi av varierande slag.
DSC_0035
Nu är vi hemma igen, fönstret är öppet mot innegården och då vi bor i centrala Borås hör vi Boråsbandet Rydell & Quick spela och sjunga från Torget för idag är det uppträdande här i småstaden, näst sista för den här sommaren.

Nu kvällsmys i soffan  …

 

2 thoughts on “Hand i hand mot middag …

  1. Hej jag tycker att du har en sådan utstrålning å vilken bra smak på kläder
    Är lite avundsjuk på din bröstförstoring jag gjorde en förra sommaren typ 400, men jag ska nog göra en ny nästa år då ska jag nog lägga i typ 500, det blir nog lagom men.jag är 49 år kanske är snart för gammal äh man lever bara en gång många kramar från Anngerd i Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *