Magic sky …

Efter gårdagens middag bestående av tacos gick Jessica och jag en kortare promenad med Knut som fortfarande haltar lite efter morgondagens varma promenix. Jag fick även ikväll bära honom lite men han verkar inte ha ont då vi har tagit på tassarna och inget verkar göra ont på honom. Troligvis kommer lite vila i Borås att hjälpa denna lilla pälsboll …

Vi gick till stranden och då till det ställe där Jessica och Jesper förlovade sig för 4 år sedan. En plats med en historia och inte vilken historia som helst heller … Se himlen, vilka nyanser av blått och rosa <3
DSC_0019
Jeansen är från italienska JustR, 1799:- HÄR & t-shirt från italienska Happiness HÄR
DSC_0013
DSC_0022
Magiskt vacker …
DSC_0023
DSC_0024
Våra flickor saknades oss snabbt så de mötte upp oss i cykel och så ville även de vistas lite på stranden under denna ljuvliga rosa himmel …

Här Bella & Nicole som gör en hjärtan <3
DSC_0060
DSC_0061
DSC_0047
Med Knut i famnen gick vi sedan tillbaka med tanke på att klockan var redan 23 men vi hade nog alla kunnat tänka oss somna under den himlen.
DSC_0033
Vilken kväll och så mysigt att ha fått uppleva en svensk sommarkväll när den är som bäst då Nicole och jag åker hem idag vid 14. Nu på morgonen skall vi dock nu packa ihop lite för en gemensam picnic vid fyren <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *