Våra små entreprenörer …

Ikväll mellan 18-19.30/20 gick söndagens tipspromenad och våra små tjejer hade under gårdagen och dagen tillverkat några armband som de skulle sälja, poppat pop-corn som också skulle finnas till försälning och så kunde de som ville köpa en lott för 2:- och där några vinster fanns som lockelse.
DSC_0001
Glömde visst att även saft fanns =) Då våra tjejer även är givmilda så hade Jessica fixat fram lite gossedjur att ge bort …
DSC_0006
Elfsborgs matchen gjorde att de flesta började lite senare att gå tipspromenaden så våra mamma hjärtan knöt sig lite när vi såg deras små huvuden sitta och vänta på att någon skulle komma och köpa …
DSC_0008
Vi ville köpa allt själva för att de inte skulle vara besvikna men så visste vi också att det inte alls hade varit samma sak så det var bara att vänta … Som tur är var det några som stannade, som köpte och Jessica och jag som satt på verandan och studerade lite blev så tacksamma och glada …
DSC_0004
Familjerna är alltid bäst i de lägen så Jessicas syster köpte 2, hennes kompis Camilla 2,  jag köpte en att skicka till min egna syster samt en till mig själv och Jessicas mamma Anita handlade också … Här de som Jessicas syster Linda och hennes väninna handlade … Som sagt, du får gärna beställa en genom att maila till mig =)
DSC_0010
Pushar jag till köp? Så klart jag gör! När min dotter, mitt gudbarn och Jessicas andra dotter visar prov på företagsamhet så tycker jag att det är så viktigt att hjälpa med det jag kan =) Jag är ju trots allt mamma …

Jessica med sin underbara syster Linda och vid dessa tillfällen saknar jag lite extra min egna för Linda frågade just idag om vi kunde träffas alla fyra någon gång när min syster är i Sverige. My wish <3
DSC_0013
Hoppas hoppas en dag …

Jessica och jag tog en double selfie =) Länge sedan vi gjorde nu så det var dags för det =)
IMG_0438
Tjejerna fick ihop närmare 300:- tillsammans så nu skall de räkna lite inköp och annat för att se vad de egentligen har tjänat =)

När jag själv var i min dotters ålder skrev jag små sagor som jag sålde för 500 lire. Drömmen om att skriva en bok fanns redan då så jag hade blivit så glad om jag hade fått möjligheten till att skriva även utanför min blogg. Även om jag skriver och stavar fel då svenska inte är mitt modersmål har jag alltid fått beröm och högsta betyg för mitt sätt att skriva så rätt person måste bara finna mig för att berätta att de vill ha min skrivarförmåga och mitt personliga sätt att tycka om diverse olika saker…

Att det skall vara såååå svårt =)

Efter försäljning, duschning och ombyte njöt vi av lite tacos på verandan.

DSC_0001
Kram <3

 

4 thoughts on “Våra små entreprenörer …

  1. Nä vilka godingar <3 hade vi varit i närheten hade vi absolut köpt något fint!

    Men vi gör det näst bästa och beställer två armband hem i stället:
    ett blå och rosa och ett gult och rosa :) Du får återkoppla med betalning och annat!

    Kramar från en annan tjejtrio :)

  2. Hej. Jätte fina armband. Önskar beställa två rosa och ett blått. Återkoppla med betalning samt var de ska skickas. Mvh Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *