Rocky Balboa …

Minns ni Rocky filmerna (om ni är i min ålder så klart =)?

När vi skulle lägga vår nya order på Happiness så fanns där en lite mer påkostad t-shirt med italienska flaggans färger och med ett citat skrivet på den ”It´s ain´t about how hard ja hit. It´s about how hard you can get hit and keep moving forward”

Minns ni filmerna? Se HÄR och njut av den musiken som bara gjorde att man orkade springa/löpa den extra kilometern. Så fort jag kan/får springa igen skall jag ladda ner den för det är power i den =) Love it!
IMG_9822
Den finns så klart i vår webbshop HÄR
DSC_0051
Nicole skall på middag med pappa och familj då de skall till vänner och jag skall njuta av en otrolig självbiografi innan fotbollen kallar … Jag håller tummarna för att Brasilien kan ta brons medaljen <3

4 thoughts on “Rocky Balboa …

 1. Snygg t-shirt och vem älskar inte Rocky :-D

  Önskar det fanns mer pengar hemma hos oss, min man är sjukskriven och det märks…och två tjejer som får det de behöver och så är pengarna slut!

  Men jag tänkte det på häromdagen när din dotter messade dig om klänningen, det är inte så att ni är lite sugna på att ta in lite kläder för de yngre?

  Vi får hålla tummarna för Brasilien ikväll :-))

  1. Vissa kläder är ifs. för yngre också … Tycker inte att vi har direkt några kläder som är specifikt för mogna kvinnor =)
   Ja, det där med ekonomin är ingen lätt fråga. Just nu kollar jag resor och när man är ensamstående mamma så är det inte lätt att få ihop till en resa då man skall betala för två …
   Klänningarna från Dry Lake tycker jag är exempel på bra klänningar för alla åldrar och till bra priser …
   Kram

 2. Hej

  Oyes visst minns ja Rocky, I love him och filmerna, oj, oj…Toppen är super snygg, hur är den i storleken? Din söta vovve Knut är för go och van model..hihi
  Ha en bra fotbollskväll
  Kram Nettan

  1. Den här är normal i storleken så inte som de övriga t-shirtar från Happiness som är så små … Tack snälla, ja, nu blir det snart VM hela kvällen =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *