Hemma från kliniken …

Min väninna Tania som bloggar om kost och träning och som jobbar med Herbalife hade ett möte i Göteborg med en grupp tjejer som ville ta tag i sin hälsa efter att ha fött barn. Med tanke på att hon var i Göteborg kom hon och hämtade mig vid kliniken för att köra hem mig. Var lite stel i benet med det gick bra när jag väl satt i bilen =)

På torsdag åker hon till Florens, en av mina favoritstäder, med sin sambo då hon fick en långweekend till denna underbara italienska stad i Toscana som födelsedagspresent. Gillar när män inte köper köksredskap i present och tror att vi tjejer/kvinnor som är född utomlands skulle bli besvikna på den typen av gåva/present. En kultur fråga helt enkelt =)

Väl hemma såg jag att Nicole hade inte kommit hem än så jag gick till butiken för att packa de 15 ordrar som hade kommit in. Skönt att ha förberett detta inför morgondagen. Sjukskrivningar förstår ni är inget för mig om jag nu inte är riktigt sjuk =)

Alla fina klänningar, toppar och bolero från svenska märket Valerie finns nu på halva priset HÄR likaså mycket annat. Se de ljuvliga färger …
1468513_262732643900337_1816624639_n
Efter att ha fixat ordrarna kom jag dock hem och har varit på väg att somna men inte lyckats.

Benen vilar dock på en massa kuddar för cirkulationen och jag känner mig nu lite groggy igen så skall försöka somna lite med tanke på att Nicole är och badar med sin pappa och familj för att sedan komma hit igen fram till söndag <3

En massa fina klänningar har kommit från Dry Lake så morgondagens utmaning är att försöka fota dem trots denna förutsättning som ser inte allt för trevlig ut …

Dagens misshandlade ben som skall förhoppningsvis få bli friska igen och träna sig starka. Själva förbandet är helt blodig nu men inget att oroa sig för. Vill inte lägga ut bild på det för det blir nog lite provocerande trots allt … Låter helt enkelt bli…
IMG_9552
Det räckte att jag var på gymmet häromdagen för att känna en längtan till det och hjälp vad musklerna reagerade snabbt av en timmas träning. Hade ont i hela kroppen =)

Nu får jag inte ens PW under några veckor. Långsamma promenader är det enda för att inte riskera någon infektion så jag gör som de säger och väntar med det. Att äta rätt blir därför ännu viktigare nu när jag inte får röra mig som jag önskar.

Nu lite vila innan VM matchen kl. 22, längtar redan =)

Skall du titta?

12 thoughts on “Hemma från kliniken …

  1. Härligt att höra Jeanette =) Saknar henne och ja, detta blir nog ok … Tog en snäll bild för den andra jag la ut från början var lite för äcklig =)

 1. Hej

  Skönt att höra att du är hemma igen..och lycka till nu efteråt, var rädd om dej
  Kram Nettan

 2. Krya på dig , hoppas att det blir ok denna gången . Försökte att boka tid hos Jenny det gick inte och ingen svarade i telefon . Får försöka i morgon igen … Det är klart man måste kolla på matchen ..

  Kram ../ Tina

  1. Konstigt … Har de kanske stängt? Samtalen brukar gå till ett bolag som bokar åt dem så testa annars skriv till mig igen så får du hennes mobil =) Kram

 3. Skönt att läsa att det gått bra och att du är vid gott mod :-)
  Ta hand om dig och din kropp nu så det inte blir nåt galet.

  Kram
  P.s Gick med mina nya Superga skor till jobbet idag :-) De passade jättebra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *