Brasilien- Tyskland …

Nyvaken och faktiskt helt ok … Trodde att benet skulle göra ont när jag skulle gå upp efter en natt i sängen men det var inte alls så jobbigt som jag trodde. Har haft benet under ett par kuddar så kanske kanske att det hjälpte lite. Förbandet är helblodig så det ser värre än vad det gör vilket man oftast gillar för motsatsen är så tråkig =)

Svullnaden finns så klart och den blir värre på eftermiddagen/kvällen då man har använt benen under en heldag men är nöjd att smärtan än så länge inte är värre än så då de ändå tog av fem/sex cm hud om jag skall gissa. Läkaren var noga med att påpeka att man kan inte ta bort för mycket av den skadade huden för annars kan jag inte sitta längre.

DET är självklart inget mål i sig =) Ståendes resten av mitt liv? No, grazie …

Dagen verkar bjuda på sol även idag och jag är ”halvledig” dvs, jobbar fram till lunch. Igår kom klänningar från Dry Lake som jag måste bara få fota tillfälligt till webbshopen så att ni ser dem och får möjlighet till lite dress shopping <3

Inom ett par veckor skall vi ta en dag och fota på riktigt (inga framför spegel bilder) men fram till dess får ni nöja er med de foton som ni är vana vid från de dagarna vi bara fotade för facebook/bloggen.

Såg ni förresten matchen igår? Vad skall man säga? Jag tyckte så otroligt synd om Brasilien som förlorade 1-7 mot Tyskand. Ett resultat som jag tror inte många i denna värld hade kunnat gissa på. Någon skrev när matchen låg på 0-6 att om man hade tippat 10:- på det hade det givit 110.000:- OMG! Det kallar jag för bra marginaler!!! Hade tom. haft råd med att satsa 200:- för att få över 2 miljoner =)

Egentligen borde man kanske göra precis det ibland. Tippa det ingen annan gör, en liten summa som 50:- för slår det oväntade in så kan de ge en hel del till plånboken. En sådan här semifinal har dock inte inträffat tidigare i historien så det lär dröja innan något liknande sker igen.

Oavsett känner jag för Brasilien idag för det lär bli mycket hån närmaste dagarna mot detta lag som hade förväntningar på sig och som annars bjuder på en underbar fotboll. Självklart orättvist att håna för en dålig match där spelarna försökte säkert göra det de kunde.

Tyckte att det var fint att flera brasilianska åskådare reste sig upp och applåderade Tyskand för den fantastiska fotbollen de spelade. Att berömma en insats som man egentligen inte önskar visar på riktig sport känsla och det gillar jag i en värld som annars kantas av mycket våld.

Någon la ut den här bilden och text på sin facebook
IMG_9571
Ibland får man bara inte till det och igår var det en sådan dag för laget. Tyskland brilierade istället och där kan jag tänka mig att de blir hjälte förklarade och får statyer efter sig. Kanske som den ovan som jag faktiskt har sett och fotat mig vid när jag var i Rio för några år sedan.

En av de sju underverken som har sin givna plats precis där den är.

Den här bilden tog jag från helikopter turen vi gjorde
23525_307536968659_4654710_n
Och den här bilden tog min väninna S. då hon gillade denna bakre del =)
23525_307606348659_160650_n
Hon gick tom. och köpte mig en plast rumpa som jag provade här. Problemet var att när jag satte mig så åkte den upp mot ryggen och att jag till slut som ut mer som en kamel än en riktig brasiliansk kvinna med hög rumpa =)
23525_307631448659_5994529_n
Nu kaffe på stan innan jobb och så kommer bilder på ursnygga klänningar runt 500-700:- . Skall bara komma på hur jag skall lösa bildfrågan med mitt sår men everythins is possible, even impossible means i´m possibile =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *