På instagram …

Idag har jag varit piggare tack och lov, inte speciellt svårt då igår var jag på väg att somna stående =)

Vid 16.15 lämnade jag butiken för att komma hem under regnet. Ikväll skall Agnes uppträda på Stora Torget här i Borås så mycket folk kommer förhoppningsvis att trotsa vädrets makter för att titta och lyssna på en av Sveriges största artister. Själv håller jag mig oftast undan folkmassor för jag är en ensamvarg och gillar inte stora samlingar.

La ut den här bilden på Instagram med den texten för visst är det så att det vi inte berättar är oftast det som har präglat oss mest i livet?
IMG_9229
Tänk vad öppen jag anses vara i min blog men även vilka saker jag har varit med om som jag ibland skulle vilja dela med mig men vill inte därför att de skulle såra andra då de kanske skulle bli ”dömda” lite pga. det jag skriver hur saklig jag än är.

Märkliga kränkande kommentarer har uppstått mellan två personer under den här bilden på Instagram och då jag är inte van vid det funderade jag hur man hanterar det. Skall man bara vara passiv? Sådant klarar inte jag, inga kränkande ord skall tolereras oavsett om de är riktade mot mig eller någon annan och oavsett vad de grundar sig på.

Visst kan vi alla reagera på vissa kommentarer men var kritisk på ett kostruktivt sätt eller håll din sarkasm för dig själv är min åsikt.

Att vara passiv är helt enkelt inte min grej …

 

One thought on “På instagram …

 1. God morgon :)!

  Tycker absolut att man ska stå upp och säga när någon/några går över gränsen. Varför måste man acceptera att bara för att man bloggar/ instagramar/ twittrar eller är känd så ska man få massa skit?!
  JAG tycker inte det är okej. Varför ska folk som visar en sida utåt behöva ta massa skit??? Kritik är en sak och komplimanger, men skit! Nä, där går gränsen!
  Alla måste givetvis få ha en åsikt men när det är kränkande så är det f*n inte okej alltså!

  Så om någon säger något olämpligt tycker jag man ska säga ifrån.

  Ha en fortsatt fin dag fina du <3

  Kram (från mig som fortfarande kämpar med mina Rhodos kilon, hahaha)
  LottaF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *