Två timmar kvar …

Velar fram och tillbaka mellan att åka till Varberg efter stängning ikväll eller stanna hemma men tror att ikväll blir det ”casa dolce casa” då jag skulle inte vara i Varberg förrän vid 21 och måste åka därifrån redan 7. För få timmar även om jag hade älskat att, just ikväll trött som jag är, somna efter att ha badat jacuzzi.

Det får bli en klassisk duschning istället i min mysiga lägenhet och så skall jag tända en massa ljus och njuta av kvällen. Tackar för att VM har uppehåll idag så att jag hinner sova ikapp mig lite för det behövs verkligen … Försöker hålla mig vaken dessa två sista timmar och det är knappast.

Längtar helt enkelt hem <3
IMG_8977

 

 

5 thoughts on “Två timmar kvar …

  1. Pendlar varje sommar några dagar i veckan å det känns inte alls jobbigt då de är alltid
    bra väder här, antar att du vistas på samma lilla ort som jag…. :) Så fint med solnedgången över havet!

  2. Är det mannen son du träffade i början i april som du träffar då och då( som bjöd på middag,spa pch övernattning i sommarstugan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *