Silikonbröstens dag idag …

Här i Sverige har vi kanelbullens dag men visste du att vi även har silikonbröstens dag? Lite märkligt kanske men ett faktum =)

Se HÄR.

Borde definitivt leta efter 2 bakelser som ser ut som bröst eller kanske köpa något annat där associationen är tydlig? Något måste jag definitivt komma på …
boobs
5735175734_02f41a8477_z
Frågor kommer ofta om hur mycket jag har i mina men en oväsentlig fråga enligt mig men ja, jag har valt mer än de flesta andra  av den enkla anledningen att jag gillar dem precis så. Sist jag fixade dem var jag dock på Bellakliniken vars hemsida du finner HÄR om du har frågor om storlekar eller dylikt. Johan vet =)

Ikväll skall jag gratulera dem lite extra och fira med VM och soffa =)

Måste för tredje gången även berätta för er som inte redan har läst detta att en gång när en kompis var hemma hos mig tog jag fram mina gamla implantat då han ville känna på dem. Jag la de därefter i soffan för att en stund senare se bara det ena. Min hund Knut hade lagt beslag på en av dem och stod och lekte och tuggade på den.

Fick lite smått panik men kunde inte annat än skratta av det min kompis sa ”Michela, tänk om vi måste åka till Blå Stjärnan med Knut och veterinären frågar oss vad han har fått i sig” … Han fortsatte med orden ”Sådant kan bara hända a casa Castellari” och jag kunde inte annat än att instämma, men jag nickade med ett leende =)

Vet du varför man firar just silikonbröstens dag? Har det med rosa bandet att göra? Dags att googla fram ett svar denna dag som snart kommer att innehålla åska …

 

 

 

11 thoughts on “Silikonbröstens dag idag …

 1. Jag hade ingen aning om att det fanns en speciell dag för ”oss”! Men då får vi väl säga grattis till varandra idag då Michela ..hi,hi.. ;)
  Jag får se hur jag ska fira denna ”stora” dag! :)

  Kram till dig :)

 2. Hej

  Näe det visst jag inte då blir det mycket kalas idag för många, inte för mej…Men jag kan kalasa på att min fina ”Leo Happiness” kom idag och jag kan ha dom..,Yeaahhh…eftersom det är mudd nertill så blir de lite lätt pösigt där men gör inget..
  Tack Michela
  Kram Nettan

 3. Min vän har en samojed och han äter upp precis allt som ligger inom räckhåll, sist ett par stoora damtrosor…. Operationen kostade 14.000, dom fick tillbaka både trosorna och några tusen på försäkringen som tur var :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *