Necklaces at The Little Showroom …

Lite inspo <3

IMG_8614
I butik & webbshop HÄR
810
808
Eller ett enklare som dock fortfarande har det där glittrande som vi älskar? I do … <3
664
Smycken… Kan vi få nog?

I webbshopen har det hänt lite … Några fler varor finns nu på HALVA PRISET så titta in HÄR om du är sugen på att fynda lite denna tisdag kväll.

Vissa plagg har vi lagt på halva endast därför det finns ett enda kvar av dem.

Det är rätt så märkligt det där med ”ett kvar fenomenet”. Som sista tårtbiten, kakan, godiset. Ingen vågar ta den, äta upp den. Samma sak upplever vi ibland av vissa plagg. De har sålt slut, en kommer tillbaka pga. storleksbyte och så är den enda kvar. Kolla därför om du har turen att ha just den storleken som är där ensam i väntan …

Nu skall jag fokusera vidare på VM matchen här på tv och jag hoppas att det inte blir några förlängningar för jag är trött numera och det är jag pga. att jag lägger mig för sent då jag har tittat på fotbollen. Behöver helt enkelt få en skön nattsömn för att kunna bli social igen…

Tittar du på fotbollen? Vem tror du vinner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *