Chanel

Det händer att jag ibland sparar på vissa kassar som är lite mer än andra.

Denna fick jag under granen för några år sedan och måste dessvärre erkänna till min syster (som säkert läser detta i Italien) som gav mig den, att innehållet, ett par örhängen från Chanel, are gone =( så ett par nya önskas en dag =)
DSC_0085
Iband kan jag bara fastna för något så enkelt som en kasse. Det är något speciellt med den som jag ej kan förklara. Troligtvis är det att man relaterar det till ett märke, en status, en ikon i modevärlden men det är fascinerande att en kasse kan se ut på så otroligt många olika sätt …

Vissa kassar imponerar på mig, vissa andra inte. Jag gillar inte för mycket text eller en ihopblandning av olika trycker, foton. Jag gillar en enkel kasse med ett par tre detaljer som skiljer den från mängden. Denna älskar jag för sin enkelhet, för sin snygga val av typsnitt och för det klassiska svart/vita.

Vad kan du om legenden Coco Chanel? Läs lite HÄR om du vill ha lite generella fakta om en kvinna som blev en ikon.
coco_chanel_quote-1
tumblr_mes3r9qlAT1rl0143o1_500

Nu skall jag ner till butiken, packa ordrarna som kom igår för troligtvis skall jag till Varberg i eftermiddag så gillar inte att ligga efter …

Idag verkar det vara uppehåll men visst var det skönt med en regnig dag eller är du den som får någon slags inre stress och tror att det kommer nu att regna varje dag? Nu hoppas vi att solen hittar tillbaka för något jag alltid älskar och längtar efter är hösten efter en fin sommar.

Kram på dig så länge <3

12 thoughts on “Chanel

 1. Hej

  Såg ditt nya svar, du är så snäll som tar dej tid…Jag svarar här om Leo byxorna, jag hade för mej att jag läste att man skulle ta en storlek mindre en vad jag bruka använda…Jag testar gärna storlek S

  Ska jag klicka in mej på webbshopen eller ringa över telefon och betala som förr?
  Ha en fin tur till Varberg
  Kram Nettan

  1. Hej

   Oki, Tack, nu är beställningen klar…Nu håller jag tummarna att fina leo sitter som en smäck…haha
   Kram Nettan

 2. Det känns ju så lyxigt också med vissa kassar! Särskilt de i papper. Det har faktiskt hänt att jag handlat i en butik bara för kassen =)

  En eloge till er också som packar så fint i silkespapper. Lite annat än när man får en påse/paket från H&M.

  Jag har mailat till er och bett om råd om en storlek, men tror inte du sett det? Kan du kolla, vill beställa idag så du får lite att göra imorgon också =)

  Kram
  Liselotte

 3. Jag undrade över vilken storlek jag skulle ta på black denim från Please (de på rea), men ser nu att de är slut =(

  1. Ja, de är slut dessvärre nu och lite svårt att gissa utan att veta längd och vikt men det kan ju hända att de inte passar ngn och att de returneras så ha koll i webbshopen ibland ändå …

 4. Så går det när man funderar för länge =(
  Supersnygga och kanonpris, vad skulle jag fundera på undrar jag nu…

  Jag har skrivit längd och vikt i mailet, så du hade inte behövt gissa ;)

  Ha en bra kväll! Själv ska jag leta efter något annat att shoppa i er webshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *