Baby Foot, Opel Mekka och extensions …

Jag är verkligen så trött efter tre sena nätter så ikväll känner jag bara för att ligga i min soffa alldeles alldeles själv =)

Fotbollen på, en massa kuddar flyttas till soffan och en filt skall värma mina fötter nu när de har fått en kur i form av dessa ”sockar” från Baby Foot.
DSC_0088
Har haft på mig dem i två timmar så att den gelén som finns i dem har absorberats och skall nu sätta igång processen att få bort de hårdare partierna på fötterna för visst vill nog alla ha mjuka och lena fuffsningar?

Då jag ogillar fötter överlag är det viktigt att ta hand om dem så att jag inte ogillar de mer än vad jag redan gör =) Vill du göra denna underbara kur som gör fötterna lena så finns Baby Foot att köpa HÄR.
DSC_0092
Jag har förresten googlat fram en bild på den bilen jag vill köpa i mars nästa år =) Snacka om framförhållning men då det inte är under vintertid jag saknar bil som mest känns det som att jag kan lika gärna vänta tills dess … Denna sommar är ju redan över =)

Visst är den fin? Älskar även färgen! Bilen är en Opel Mokka och ja, mycket återstår att se innan men jag gillar små stadsjeepar och känner behovet att kunna åka till mina sjöar runt om staden för att ta en promenad eller en löpning i naturen.

Förutom motion innebar de promenaderna även balsam för själen, som ett psykolog besök med naturen och syret som terapeuter.

Bilen jag åkte igår i är min favorit men den är för dyr för min LV plånbok så ingen idé att kolla på den prisklass som är utanför budget… Gillar den a lot så får åka till Opel och be om en offert … New-Opel-Mokka
När jag var för över 1 år sedan på en Top Model event med min väninna Mikaela som är 16-17 år yngre men numera 3 barnsmamma hade jag DEN HÄR kaxiga t-shirt som nu finns åter i butiken.
305868_10151407192293660_531064811_n
Självklart pratar jag om DEN HÄR underbara t-shirt med händer över bysten.
IMG_8528
Efter Top Model eventet hade vi några roliga timmar ute med en massa skratt om uttalade ord.

Nu har jag tvättat det här håret som jag bara ogillar just nu men på fredag är det dags för byte …

Hämtade paketet idag och på fredag skall de i … Gissa om jag längtar!!! Vill knappast visa mig utanför hemmet nu då jag ser ut som en troll  i håret=(

3000:- i ren ytlighet. Ingen idé att ens försöka förklara bort detta …

Då jag beställde hårfärgerna alldeles själv på deras hemsida hoppas jag ha gissat någorlunda rätt och så har jag nu lite kontakt med en frisör i Stockholm som skall fixa min färg. Dags att snart sluta bleka och få en lyxigare blond färg med målet att mitt eget skall få en chans att växa ut till det fina hårsvall jag egentligen har?

När jag tittar på mitt dotters hår längtar jag till mitt för hon har ärvt mitt italienska tjocka hår med mycket mängd. En stor big no no till blekning, börja inte för sedan är det svårt att gå över till något annat …

Med detta råd får jag avsluta kvällens inlägg <3

 

 

13 thoughts on “Baby Foot, Opel Mekka och extensions …

 1. Ring till Biva i Falun Fråga efter Jonas Axforsen & hälsa fr Maria Blomström så ska du se du får bra pris ;) 023-93400…

  1. japp gör de!! Du kan hälsa fr min man me..Tomas heter han..så ska du se de blir jättebra!!

  2. ;) Skulle han vara på semester oh du får prata me nån annan bara hälsa fr oss ;) Lycka till!!

  3. Absolut, kan även vänta att han kommer tillbaka då det är verkligen ingen brådskande ännu … Bara roligt att höra vad det skulle kosta så länge för att se om möjlighet finns =) Kram

 2. Hej!
  Jag har letat överallt efter t-shirten och blev så glad när du länkat…Men den verkar inte finnas kvar där. Vad heter märket och har du någon aning om vart man annars kan hitta den?
  =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *