Mysiga innegård …

Dagens regniga förmiddag har lämnat plats åt lite sol så Nicole, Knut och jag har passat på att gå vår #michelacastellaripw45 men glömt att ta kort med mobilen under promenaden. Medan Knut och jag gick cyklade min lilla runt Ramnaparken där vi njöt av lite natur.

Efter många skratt under promenaden parkerades cykeln på innegården och se så mysigt vi har det.
DSC_0085
Även om det inte finns balkonger i vår bostadsrättsförening så har vi denna lilla lyxen mitt i vår lilla stan.
DSC_0086
DSC_0088
Av denna krans som hängde på innegården ser man lätt att det är ”dagen efter”
DSC_0090
Dessa två lyktor tror jag att jag har bidragit med =) Så söta när man sätter in ett värmeljus i dem på kvällstid.
DSC_0091
Idag har jag haft på mig min favorit skjorta från italienska 2W HÄR och chinos från samma märke som är nu på halva priset.
DSC_0598

Fortsätt att #michelacastellaripw45 när ni tränar eller powerwalkar för varje månadsslut lottar jag ut en vinst bland alla som har lagt ut sin/sina bilder där. Denna månadsslut är det en vacker klänning som är priset (se tidigare inlägg) …
IMG_8510
Snart blir det fotboll igen men kolla vad söt min dotter och kompisen Matilda är när de blev intervjudade i tidningen under den internationalla marknaden som var förra helgen =)
IMG_8466
En underbar solig kväll väntar denna Midsommardag för er alla som fortfarande njuter på landet, i stugor eller dylikt så njut för hittills kan vi verkligen inte klaga över vädret denna svenska sommar…

 

5 thoughts on “Mysiga innegård …

 1. Och där dök jag upp på bild i min stora varma pälsmössa..ha,ha.. :D I dag har det dock varit lite varmare ute, men nu ser det ut som om regnet kommer igen..
  Vilken söt innergård ni har! En liten oas mitt i stan..där måste ni trivas bra :)

  Fortsatt trevlig midsommarhelg!

  Kram

 2. Hej

  Innegården är super myyysig…Det ser ut som landet ändå i stan…Lyx..
  Ha en fin kväll
  Kram Nettan

 3. Toppen med utmaningar här i livet… Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen.
  Var på gymmet 05:45 idag också men var för trött för att fota ;-) Idag kommer barnen så då blir det lite mindre av träningen men är på gång iallafall :-)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *