Vinster & Gypsy / glamour …

Det är verkigen roligt att ibland driva med sig själv och jag älskar när man driver med mig så länge jag vet att det är kärleksfullt och inte ett hån =)

Igår kväll gick matchen England-Uruguay, dödens grupp som de kallar denna grupp i VM 2014. Jag hade inget favoritlag egentligen igår men det blev ändå att jag höll på Uruguay då det gick inte att hålla sig kall vid den glädje man såg efter deras första mål. Hade lite sms kontakt med en vän och skrev just att jag höll på dem.
IMG_8435
Precis, jag är så politisk korrekt =) Glimten i ögat … =)

Ikväll är det Italien och gissa om jag kommer att vara som på nålar … Hoppas på en bra match med Italien som segrande lag <3

Nicole och jag har nyligen kommit hem från en Midsommarafton på Liseberg och vi var i år inte de enda som hade bestämt sig själva eller av omständigheterna att göra något annat denna dag. Mycket folk men vi kom i helt rätt tid och kom in snabbt.

På mig Bobo blus från Fira, jeans från Miss Me, armband SIF Jacobs. Allt finner du på www.thelittleshowroom.se

IMG_8444
Vi tog oss direkt till Flumeride då vi hade ingen längtan efter låååånga köer. Snabbt in, snabbt på och så skrev vi allt vi orkade. Försökte att inte blunda men fixade inte det =)IMG_8449Efter en blöt båttur spelade vi på olika hjul utan att vinna något. Det är tom sa att vi har trott att det är mitt fel att Nicole inte vinner något då hon alltid vinner em massa när hon är där med sin pappa och familj. Vi skrattade åt det men innerst inne var det en vinst Nicole längtade efter.

Då kom turen <3
IMG_8460
Skönt för mig att inte förknippas med någon man inte skall ha med sig till Liseberg för annars ”vinner man inte” =)

Nöjda och glada åkte vi hem och nu har vi en skön stund innan Italien matchen väntar. Längtar så !!!

Har dock även hunnit jobba en timma och har nu lagt ut två nya halsband från det läckra märket Shlimp and Ulrich som du finner HÄR.
DSC_0086
DSC_0091
Hur snygga som helst <3

Hörs snart …

6 thoughts on “Vinster & Gypsy / glamour …

  1. Hej

    Glad Midsommar…Härligt att höra att ni hade de fint på Liseberg och fick vinna också ….Jag har inte gjort något idag..hade ingen lust…Men jag är inte ledsen för de, jag njuter av tystheten som behövs ibland..Lycka till i fotbollen…Tack för alla fina uppdateringar du gör..Wow vilket underbart halsband
    Kram Nettan

  2. Härligt med stjärnvinst!!!! Grattis Nicole!! Se nu till så inte mamma är och nallar av den ;-)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *