Orange this summer …

Ikväll lär jag somna i soffan för har sovit lite de senaste två nätterna med sena matcher och allt … =)

Då jag hade med mig bara det som jag hade på mig igår kväll fick de vita byxorna med kaffe spillt på ena benet åka på igen och då jag inte ville fixa till håret imorse såg jag ut som en troll när jag gick och fixade naglarna på Familjen Sandwall idag.

Från ljusrosa till orange! Tycker ju trots allt att Holland är ett trevligt fotbollsnation och då jag inte är så sugen på grön/vita/röda naglar blev det denna läckra sommarfärg med lite guld i.
DSC_0083
IMG_8423
Amanda, min snygga och duktiga granne som även är ägaren tillsammans med sin mamma av Mariella Inredningar var där med en otrolig vacker gungstol från Frankrike och med gamla fåtöljer som är över 100 år gamla och som skall kläs om för att passa in i orangeriet som snart kommer att stå klar.

Se tapeten och en av fåtöljerna som de hade tagit dit tidigare… Helt ljuvligt vackert!

Tapeten är i sammet och ingen vanlig tapet, en mycket exklusiv sådan vilket man lätt kan räkna ut när man tittar på den. Helt fantastisk!
DSC_0084
Tillbaka till butiken så att Carro kunde få lite lunch och kunde inte annat än att ta fram kameran när det öste som mest men det syns dessvärre inte på kortet hur det egentligen var =)
DSC_0085
DSC_0086
Nicole är från idag hos mig igen och vi gick till City för att köpa lite gott till kvällen <3
DSC_0087
DSC_0088
En isglass blev det också men inte lika roligt att fota …

Apropå den oranga färgen på naglarna så kan du nu fynda DEN HÄR underbara maxi klänning från Religion för endast 500:- (ord.pris: 999:-) Ha helst en skärp kring midjan och dra upp den lite för en coolare look men här ser ni den i sin helhet.
DSC_0607
DSC_0605
DSC_0612
Nu skall jag tvätta håret och ta en lång och varm dusch för att sedan placera mig vid 18 framför VM matchen. Måste ju se England – Uruaguay som är i samma grupp som Italien som spelar imorgon …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *