Forza Italia!!!

… kommer att jag att sitta fastklistrad framför teve rutan för att se när mitt hemland spelar mot England i VM 2014.

Inga favoriter i år men VM innebär alltid även överraskningar liksom gårdagens match Spanien- Holland. Vem trodde att det skulle bli 1-5? =) Det är just det som är roligt med sådana stora event, de innehåller alltid något lag som överraskar och det är det som gör VM så spännande att se.

Jag håller så klart på Italien!
keep-calm-and-forza-azzurri-47
Dagen till ära har jag redan under dagen inlett min fotbolls laddning med att ta på mig min landslagströja … Har den i butiken tillsammans med Miss Me jeansens som du finner HÄR.
IMG_7984
När jag googlade runt bland bilder fann jag den här tishan med en klockren text för oss som är både perfekta och från Italien =)))

Självklart har jag beställt den för kan Balotelli kan Castellari =)
IMG_7988
En tisha som många vill ha är den här. Jag säljer min som jag endast har använt vid 2 tillfällen, storlek M (liten i storleken) Händerna skall nämligen sitta på bysten men min är lite för stor för att den skall falla rätt så det ser mer ut som att de stryper mig =) Säljer den därför för 350:- Maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du vill köpa den. 70:- i frakt tillkommer om den skall skickas …

SÅLD!
IMG_7824
IMG_7827
Tre timmar kvar i butiken sedan får även jag gå hem och ha en skön helg <3

2 thoughts on “Forza Italia!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *