Idag är det ingen vanlig dag …

… Det är min hund Knuts födelsedag!!!

När han fyllde ett år firades som om han vore en prins. På mitt förra jobb hade jag dukat fram pajer, tårtor och hundtårta till de inbjudna hundvännerna. Tipspromenad för Nicoles kompisar som var inbjudna med fina priser , en bekant till mig som jobbade som bartender gjorde drinkar till tjejerna och minns så väl när han såg det uppdukade bordet och slängde ut sig kommentaren: ”Det här en inget hundkalas, det är en show utan dess like”.

När han firade fyra kunde de som såg första avsnittet på ”Småstadsdrottningar” se hur han firades i regnet på Annelundsparken här i Borås. Jag bakade det som blev ”den kladdigaste kladdkakan” som man kunde äta upp med sugrör som min fina väninna Louise sa i teve rutan =)

När han fyllde fem glömde jag totalt av att det var hans födelsedag och blev påmind via ett sms av hans försäkringsbolag som gratulerade på födelsedagen. Pinsamt värre men i år har jag kommit ihåg detta och gick till City för att köpa parmaskinka till frukost. Vi måste ha á la italiana så klart …
DSC_0042
Undra om han hann njuta då det gick fort =)
DSC_0047
Imorgon eftermiddag när Nicole är hos mig skall vi fira honom lite extra och även ikväll får han en skön sådan då jag kommer att ligga i sängen och titta på film med honom bredvid. Kelkväll när man fyller 6 år och vet ni? Att han är nu 6 år innebär att han och jag är jämngamla/jämnunga då han är 42 år i människoår, dvs. lika ung som mig =)

För att visa lite hund känsla så tog jag på mig min läckra t-shirt från italienska Happiness. Två kvar i webbshopen HÄR och jeansen är Please i modellen slim som du finner HÄR.
IMG_7137
Lite kallt imorse så skinnjackan på den. Denna ursnygga finner du HÄR.
IMG_7144
Knut tackar ödmjukast för alla gilla på sin födelsedag <3
IMG_7146
Och avslutar med att tacka de som tror sig främja handeln i Borås genom att visa vad jag ser från min butik … Tänk till snälla Borås City eller gör inte PR för att vilja att butikerna främjas då alla som har hittat in kommenterar detta =) So you know =)
DSC_0052
Knut och jag önskar er en trevlig lördag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *