Räddad av ett underbart torrshampoo …

Riktig ”slapp” kväll igår där jag somnade i soffan för att vakna en stund och somna om. Imorgon måste jag nog ta mig på något sätt till apoteket (varför skall alla öppna och stänga samtidigt så att man själv inte kan handla när man behöver när man jobbar själv) och köpa någon dundermedicin …

På söndag skulle jag även på dop men även det får jag ställa in =( Nelson får firas av Nicole och mig privat istället.

Apropå dop vet nog några av er som läser detta sen tidigare men när min syster frågade mig om jag ville vara gudmor till Matilde så svarade jag med ett leende ”ja” till detta. Hon ringde mig dock 2 dagar innan jag skulle ta flyget till Bologna med Nicole.

Hon ringde för att berätta att vi hade ett problem: ”Michela, italienska kyrkan kräver att en svensk präst skriver på ett papper på latin där han intyger att du lever efter den katolska kyrkan!!!”

”Merda” tänkte jag då och min första tanke var ”Var hittar jag en präst som ljuger?” då jag lätt kunde räkna ut att jag levde definitivt inte efter den katolska kyrkans budorden … Några av dem har jag definitivt glömt medvetet och omedvetet =)

Jag fann dock den snälle prästen som skrev sin signatur under en lögn och jag är gudmor till Matilde <3

En liten parentes angående att jag nu missar ett dop som kommer att vara oerhört vackert, det vet jag utan att ens vara där då familjerna består av underbara människor som nog kommer att göra ceremonin personlig och minnesvärd för alla närvarande då den sker vid Västkusten, vädret bjuder på sol och ja, allt kommer att vara så som det borde vara..

Själv skall jag gå och öppna en butik idag, om jag hittar den då den är även idag gömd bakom marknadsstånden på denna vårmarknad i stan. Då jag är trott och förkyld har jag inte orkat tvätta håret så för första gången har jag testat torrshampoo och måste nog säga att jag har nog funnit en ny bästa vän i denna typ av produkt.

Fresh Me Up är ett passande namn på denna underbara produkt gjord av gojibär som du finner HÄR.

Förutom sin verkan som shampoo så lyckas den även med att ge håret lite extra volym vilket de flesta älskar. Priset blev jag också förvånad över då mina vanliga schampoo ligger på närmare 300:- och denna 129:- Trevliga överraskningar där allt annars kostar alltid mer än vad man har tänkt sig …
DSC_0043
Helt underbar att ha den vid de ”krislägen” då man inte orkar tvätta håret på riktigt. Sådana dagar har vi nog alla, speciellt vi som har mycket hår som ser ”tvätta håret” mer som en projekt som kräver sin tid.

Har du provat torrshampoo vid något tillfälle? Vad tyckte du?

4 thoughts on “Räddad av ett underbart torrshampoo …

 1. God morgon :-)!

  Å tråkigt att förkylningen inte ger sig :-(!
  Jag kan inte leva min vardag utan TORRSCHAMPO det är verkligen ett måste i badrummet, tar det slut och jag inte köpt nytt är det panik :-D. Hihihi.
  Jag använder det för styling, det ger volym och mina tunna fina hårstrån får lite styrsel. I love detta påfund.

  Ha en toppen fin dag!
  Krya på dig!
  Kram

  1. Märkligt att jag har missat denna produkt i 42 år =) men nu är jag fast …
   Denna tråkiga influensa vill inte släppa taget på mig men så har jag inte tagit några magiska piller än så det tar lite längre tid då …
   Frisknar naturligt den här gången =)
   Kram

 2. Åh, finns det ”magiska” piller, please tell me, är dunder sjuk. Skulle bli glad över varje litet mirakelpiller hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *