Vårmarknad, invigning och innegård …

Denna fredag & lördag är det vårmarknad här i vår lilla Borås och det är då man faktiskt inser att det bor lite folk här i småstaden då torget och gatorna kring det fylls av boråsare som skall köpa godis, sockar och munkar =)

Vi tackar Borås City för att vår butik inte ens syntes =) och det var många som reagerade över hur de just hade stängt in oss … =) Vet inte riktigt om de främjar handeln i butiken denna helg …
DSC_0043
Glad var jag dock att jag höll mig ifrån att köpa brända mandlar för den doften kom rakt in i butiken och hade jag ätit en hade jag nog ätit upp hela vagnen … Så beroendeframkallande är de faktiskt!

Till butiken idag hade jag med mig fyra böcker som jag ställde på en av hyllplan så vill ni låna en av böckerna så går det utmärkt … Läsning skall främjas oavsett hur lätt och ytlig en bok kan verkar vara …
DSC_0044
Det blev en trevlig dag på jobbet trots att jag är fortfarande sjuk och trots att jag hade knappast någon röst men jag gjorde mig förstådd, är ju trots allt italienska och kroppspråk är my cup of tea …

Vid 19 idag skulle jag ha gått till invigningen av min vän och frisör Fazlis nya salong som han öppnade för bara ett par veckor sedan. Tyvärr kände jag att jag inte orkade då influensan vill verkligen inte lämna min kropp =(

Gick dock förbi för att lämna en present från oss …
DSC_0050
Fazli var inte där men vackra Michaela kom uppstylad och snygg redo för att servera drinkar till alla de inbjudna gästerna …
DSC_0057
Med tanke på att ord står lite överallt på salongen tror jag att var present kommer att passa utmärkt där <3
DSC_0052
DSC_0054
DSC_0058
Just nu är det nog salongen fylld med glada gäster som gratulerar Fazli och medarbetare för det nya och som minglar, pratar och drinkar… En mysig fredag kväll i småstaden.

Själv gick jag de 300 metrar som är mellan butiken och min lägenhet men tack vore innegården vi har här kändes det nästan som att komma till landet när jag tog med mig lite frukt dit för att njuta av lite syre innan jag gick in igen.
DSC_0062
DSC_0065
Jag bytte om till den underbara söta klänningen/långa tunika från Love Forever som du finner HÄR
IMG_7065
och njöt av det som är naturens fast food <3
DSC_0059
Tänkte även meddela att på måndag kl. 19 är du välkommen hem till mig om du vill titta och shoppa kläder som har funnits i min garderob och vissa med fortfarande prislapp. Ibland har jag shoppat kläder från andra märken än de vi har i butiken för att sedan ändå inte använda dem så vill du komma och kolla maila mig på michelacastellari@hotmail.com

Måndag kl. 19 är det alltså utförsäljning av privata kläder och jag bor mitt i centrum här i Borås.

Mailar du skickar jag min adress till dig. Mycket kläder av alla möjliga märken från Ralph Lauren till Marlene Birger, Rare, Nolita, Tommy Hilfinger, Stylein och många fler… Storlek S och M är nog de vanligaste och självklart är priserna under halva priset av ordinarie.

Välkommen att maila <3

Nu skall jag fortsätta att snyta mig och beklaga mig över att jag missade invigningen att att jag troligtvis får ställa in morgondagens kväll snabba besök i Stockholm =(

Glömde! Populära JustR jeans med läcker bling bling har kommit tillbaka, nu i en snygg vårlig denim! Dessa snyggingar finner du HÄR.
753Ha en mysig lördag kväll <3

 

2 thoughts on “Vårmarknad, invigning och innegård …

  1. Morning Michela
    Var hade du köpt Fazlis tavla? Kostade? Vet en annan perfekt mottagare :) /kram

    1. Den han fick av oss är köpt i butiken, slutsålda nu men är åter hos oss på tisdag. Den på bild tror jag att någon han känner har fixat =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *