Vackra omslagskvinnor …

När jag nu åkte hem såg jag min fina väninna My vars blog du följer HÄR pryda omslaget på tidningen Hälsa&Fitness.

Sex sidor med vackra bilder på henne i olika outfit på träningskläder, ljuvliga färger, ett vackert leende och en tjej med en massa positiv energi som handskas med livet som entreprenör, mamma, singel och med en bakgrund där inget har varit gratis i livet.

Allt detta trots att hon endast är 25 år! Tummen upp för min fina (både på utsidan och insidan) väninna My!!!! Love you girl!DSC_0007DSC_0009Bland tidningarna såg jag ytterligare ett vackert omslag på en denna underbara kvinna och kund som de flesta känner igen pga. av sin underbara röst och personlighet. Hennes CD spelas ofta i butiken då vi älskar hennes musik. Vacker bild på dig Jill! IMG_6932
Tänk att hon även har sjungit med min favorit Lionel Richie …

Idag går tåget som planerat och jag är tacksam för detta då jag längtar hem till min lägenhet för att greja lite och för att jag planerar en tävling på instagram ikväll … En vacker klänning är priset så missa inte att följa mig redan nu @michelacastellari

Nu lite kaffe på tåget och visst är det skönt att komma hem till min lilla hårboll till hund… Vill även passa på att gratulera min dotters styvmamma på födelsedagen idag. De firar genom en utflykt till Liseberg och min dotter hoppas på stjärnvinster så klart =) Tacksam för att det finns ytterligare en kvinna som älskar henne och tacksam för att genom våra olikheter ger vi henne mer och en bredd av det som är viktigt: respekt för andras val <3

Till Dig önskar jag dig en fortsätt trevlig ledig torsdag (om du är ledig) och hoppas solen skiner på dig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *