Snabbt besök i Göteborg, Superga och Tourmarine …

Äntligen hemkomna från ett snabbt besök i Göteborg. Vi tog tom. med oss Knut så att han inte behövde vara hemma själv. Log när Nicole sa till honom ”Knut, nu är du på Zara!” precis som om Knut bryr sig … =)

Men vad vet jag egentligen? =)

På Zara köpte Nicole sig ett gulligt linne/top i en underbar färg av lime. Somrig och helt underbar söt. 149:-, som hittad!

Vi gick även till City Laser där jag gör botox och juvaderm då sköterskan skulle bara kolla på min hud. Jag vill nämligen göra en fraktionerad laserbehandling som går ut på att man bränner lite huden för att den skall förnyas. Onödigt tycker säkert många/de flesta/någon/ingen =) men jag gillar tanken på att huden som har skadats av solen under åren som har gått får en möjlighet att få tillbaka sin lyster.

Vissa väljer att sminka över sådant men då jag är kass på smink så väljer jag den här vägen. Fusk båda tycker jag och inget naturligt oavsett så det handlar om val man gör.

På City Laser vars hemsida du finner HÄR gör man även många andra behandlingar och väljer du att prova denna mysiga klinik för första gången så får du 500:- rabatt fram till sista augusti om du berättar att du har sett detta erbjudande i bloggen.

Idag handlade det om en konsultation inför hösten men skall även dit nästa tisdag när jag inte har lillan för att lägga lite fuktighet under huden … Man kan aldrig få för mycket fukt oavsett krämer …

Alla tre var dock glada när vi kom hem igen för influensan sänker mig en del, blir trött av det minsta, huvudet värker och jag vill bara sova …

Försökte ta ett kort på min lilla mini familj men inte lätt att få en hund att vända sig eller så ville Knut visa sin bästa sida, i don t know =)
DSC_0004
Min dotter är en Superga fans och hon har de i guld men då hon gärna ville ha ett par rosa köpte jag henne dessa i Italien när jag var där för en vecka sedan.

En liten trend tips vi hade var att ta bort skosnören för de är snygga även så.
DSC_0007
DSC_0008
De Superga du finner hos oss hittar du HÄR. Vita, gråa och ett par guldiga kvar <3 Ett underbart köp för dig som vill ha en nätt sko som kan även användas till klänning. Som sagt en favorit hos mig sedan jag bodde i Italien, har alltid haft dem och kommer alltid att ha …

En färg som har gjort stor succé är färgen tourmarine från Fira som finns i blusen Lolly HÄR

IMG_4434
samt i Selma blusen HÄR.
657
Nicole duschar och tvättar håret för att jag skall sedan göra detsamma. innan sängen kallar …

Hoppas du har haft en mysig dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *