Nya Clarins produkter …

Hemma. Huvudvärk, snurrig och snorig, Orkar knappast gå upp för trapporna så riktig utslagen är jag men skall vila en liten stund då jag skall med min lilla en snabbis till Göteborg.

Värst är det på morgonen, vaknade 4.30 och mådde pyton men så gick jag upp och efter ett tag kändes det bättre. Efter att ha sett till att Nicole kom till skolan kom Jessica och hämtade upp mig för att åka och köpa lite kontorsmaterial och för att sedan sätta oss med siffror och planering på Kafé Viskan där vi åt en god omelette.
DSC_0003
Vi firade att renoveringen av butiken är nu helt betald och även om vi vill tapetsera och fixa lite annat så får vi ta detta när vi är mer i fas då självklart har både hyreskontraktet och renoveringen kostat oss en del. Rom byggdes inte på en dag eller vad säger man?

Små steg och min psykolog har givit oss rådet att skriva ner alla kostnader för att bocka av dem. Allt blir mer visuellt genom att kunna stryka över det som är gjort/betalat or whatever och tänkte även tillämpa samma metod på att gå ner i vikt.

Varför inte lägga 5 kg smör i kylskapet och slänga 0,5 kg paket varje gång man har gått ned det? Kan knappast bli mer visuellt än så eller? =)

Fick leverans på två nya Clarins produkter som fina Sara rekommenderade mig när vi var på Rhodos. Produkterna är köpta HÄR.DSC_0004
Har alltid älskat Clarins som varumärke då jag tycker att de levererar goda produkter med trevliga dofter vilket är viktigt för mig som är väldigt doftkänslig.

Krämer är bra men en olja är viktig att använda då den går in i huden på ett helt annat sätt. De skall komplettera varandra och tuben på bilden ovan innehåller en ”magisk kräm” som skall användas under lite smink eller som en balsam för huden. Saras favoritprodukt och snart även min misstänker jag då den sägs ge en otrolig lyster och då den kan konsten att tajta till huden.

Inget mig emot =)

Nu skall jag alltså snart hitta orken för en stund i Göteborg …

Kram på dig <3

4 thoughts on “Nya Clarins produkter …

 1. Hej

  Inget skoj att vara sjuk…Krya på dej…Bra att ta små steg…svårt ibland för man är ivrig och vill fixa och ordna, men jag tycker de är skoj att göra lite åt gången för då hinner man njuta och uppskatta renovering eller vad de nu är mycket mera…Visst är det självklart är de skoj att göra allt på en och samma dag också..men…men

  Oj, oj vad sugen jag blev på omelett..Mumsimums

  Och Tack för svaret i tidigare inlägg
  Kram Nettan

 2. Krya på dig! Det låter inte alls bra att ha feber och ont i halsen..hoppas det går över snart!

  Det är alltid lika kul att läsa din blogg och allt du delar med dig av.
  Det är inspirerande, roligt, intressant och tänkvärt det du skriver :) Fortsätt så :)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *