Loppis, fika & bio …

Vi har verkligen haft en underbar 1 maj idag. Efter en lugn och skön förmiddag tog vi en promenad till Åhaga där Nicole och hennes klass hade hyrt två bord för årets loppis.

Några hade första passet och min dotter med några fler jobbade mellan 12-14.
DSC_0662Själv satt jag och drack kaffe med min granne och hans son och hörde på högtalaren att det var rekord. Vid 12.30 hade över 3000 personer hittat dit…DSC_0665Klassen fick ihop över 3000:- på de timmarna och pengarna skall användas till en skolresa. Allt som blev kvar (och det var allt några kartonger) går till välgörande ändamål. Det var några stolta tjejer och killar som jobbade idag och självklart var de nöjda med vad de fick ihop.

Min väninna Linda kom och hämtade upp oss och sin dotter för att sätta oss på Kafé Viskan och äta lite lunch. Vi gick vidare till hennes trädgård så att hundarna kunde få vara med och vid 17 gick vi hem då Nicole och jag hade bokat bio biljetter till filmen ”The other woman” vars trailer du kan se HÄR.

Blev lite extra glad när jag såg att Cameron Diaz pappa i filmen gestaltades av min ungdomskärlek Don Johnson, min dröm man när jag var i 16 års åldern. Han tog över efter Luke Macahan =) Minns ni Miami Vice? En favorit serie med bästa musiken, snabba Ferrari bilar, action, Armani kostymer med espandrillos. Love the style och det glada 8o talet… Minns du inte så ser du lite HÄR.

Ingen, precis ingen (och då inte ens min kärlek Alessandro som jag var ”ihop” med då) fick störa mig under den timman som serien varade. Jag svarade inte i telefonen och hade full fokus …

”The other women” är en ”komedi om otrohet” och om en scenario som troligtvis inte skulle vara så vanlig i verkligheten. Just därför kanske perfekt film material.the-other-woman-movie-2014-wallpaper-532aeb369f783

På mig idag har jag haft t-shirt från Tigha, vita Please och favorit halsbandet från Quoins. Du finner allt HÄR.
IMG_5288
Till er som inte hann klicka hem Fira blusen i aprikos har jag nu lagt ut samma blus i dessa underbara nyanser.
DSC_0670
Blusen finner du HÄR.
IMG_5301
Imorgon är det jobb så skall lägga mig i någorlunda tid. Vi har öppet 10-18 imorgon och 10-16 på lördag om du är på stan. Hoppas det blir en solig helg då man vill inte ha tillbaka kylan när man har fått känna lite sommar i luften…

Kram på er så länge!

4 thoughts on “Loppis, fika & bio …

 1. Hehe Don Johnsson var min favorit med. Just nu håller jag på att titta in mig på de gamla avsnitten av MV. Men jag måste erkänna att de är inget vidare bra idag:)))))) men då, på den tiden var de super!

  1. Måste nog kolla själv, filmen som gjordes var dock en stor besvikelse …
   En serie som håller då som nu är ”Nord och Syd”, se den om du inte har gjort det … Älskar den!!
   Kram

 2. Jag älskade nord och Syd! Håller med filmen var ingen höjdare….näeee Don Johnson ska det allt vara ;)

 3. Älskade verkligen Nord och syd och har samtliga avsnitt hemma :-)
  Är dock lite rädd att ”förstöra” mina underbara minnen av alla filmer och serier som man följde när man var yngre, genom att konstatera hur dåliga de egentkligen är ;-) Vill gärna behålla den positiva känsla som finns inom mig :-)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *