Tre timmar kvar i butiken …

Tre timmar kvar sen stänger jag butiken för att lämna över den till Jessica nästa vecka (vi har stängt på måndag). Skall dock jobba med webbshopen och bloggen i förhoppningen att kunna bjuda på några fina semester bilder.

Nicole har gått ett par ärenden åt mig. Schampoo, balsam har hon varit och köpt på Familjen Sandwall då mitt hår mår bäst av Nashi produkterna som de säljer där. Nashi och Joico är favorit märkena när det gäller hårprodukter.

Förutom det har lillan fått hämta ut min Påskpresent som jag bara älskar. Visar den imorgon =)
DSC_0537
Nu är hon hemma hos kompisen Matilda (Holly på bild här som kom in och hälsade) och äter där lunch för att sedan komma tillbaka till butiken då hon skall posta något brev till mig och för att hjälpa mig med det sista innan stängning.

My och Sara åker från Kalmar vid 17 tiden så de kommer fram lite senare ikväll. Vi hinner nog sova max 3-4 timmar då vid 3 inatt måste vi åka till Landvetter för att ta flyget till Rhodos vid 6. Förhoppningsvis hinner vi njuta redan imorgon av lite sol så håll tummarna för att solen skiner…

Jessica var i Grekland förra maj och tyckte att det var helt underbart att få inleda våren/sommaren med en semestervecka så jag längtar verkligen att få känna samma känsla.
DSC_0540
Hinner nog inte blogga mer ikväll då väska skall packas och logistik fixas men följ på instagram för där blir det snabbare uppdateringar =) (michelacastellari på instagram)

Förresten DEN HÄR blusen har jag precis lagt ut i webbshopen
IMG_4593Önskar dig en fantastisk lördag <3

6 thoughts on “Tre timmar kvar i butiken …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *