Ordrar & Påskägg …

Idag vaknade vi tidigt för att vara en ledig dag men så hade vi igår ändå en skön och lugn kväll… Tjejerna sysselsatte sig med manicure i köket och se vilken söt nagelblåsare Nicole har =)
DSC_0496
Självklart tittade de på film samtidigt =)
DSC_0497
Denna morgon tog flickorna bussen till Dalsjöfors för att hälsa på Nicoles faster och barn så jag passade på att gå till jobbet för att packa alla ordrar som kom igår samt printa fraktsedlarna. Så roligt att se vad ni beställer och dessa tre dagar är det verkligen Please, Miss Me och Fira som har tillhört de mest sålda märken.

Idag har jag lagt ut på webbshopen Please shortsen i en snygg somrig denim tvätt. Dessa kan du beställa i samma storlek som dina jeans men ligger du mellan två olika storlekar välj den som är större för shorts är sköna om de sitter lite löst. Shortsen finner du HÄR.
IMG_4525
Har fixat lite på lager och kollat igenom det som skall fotas om för ofta blir inte bilderna så som man har tänkt sig =)

Imorgon är butiken öppen och det är jag som jobbar då Jessica är ledig hela Påsken. Det blir 5 dagars ledigt för henne tack vore 2 röda dagar vilket är riktigt skönt när man har en stuga som hon har. På söndag är det dock min tur. Då skall jag, My och hennes väninna Sara åka till Rhodos en vecka. Känns helt ofattbart faktiskt …

Trots att jag är 17 år äldre så tänker jag verkligen inte på det. Det skall ändå bli en avkopplingsresa med fokus på vila, promenader, träning och jobb på distans då mycket kan göras med bara datorn som verktyg.

Just för att jag åker på söndag är Nicole hos mig fram tills imorgon trots att vi i vanliga fall ”byter” på fredagar. Vill inte missa några dagar av de 7 jag har varannan vecka så ikväll tänkte jag att vi skulle fira lite Påsk även om jag inte är så traditionell av mig.

Några av Nicoles kompisar har fått en Visa/Mastercard kort från sina föräldrar. Ett extra sådant som man kan lätt fixa på banken men då jag tycker att det känns inte helt rätt att i 11 års åldern ha ett kort så har jag fixat en annan variant av detta då jag tror att det viktigaste är ”kort känslan” för henne =)

Det här kortet kan ”tankas” med olika belopp och har laddat den nu med 300:-. Den kan användas på alla ställen som tar emot Mastercard så ”the same but different”.

Nicoles Påskägg blir nog en succé =)
DSC_0516
Min mamma har varit nere med en liten Påskägg till henne också och så är en liten korg fixad med väldigt lite godis men mycket annat som är nog bättre och mer värdefullt för henne … Godis kan man trots allt alltid äta på lördagar =)

Vill inte packa när hon är hemma så jag skall ta fram det jag skall ta med mig till Rhodos och packa ner allt imorgon efter jobbet. Har inte varit på någon semester utan henne på flera år så det ”känns både rätt och fel” … Konstigt att man som förälder oftast skall ha dåligt samtidigt för att man gör något utan de små.

Nu skall jag tvätta och gå och handla allt till Knut (min hund) då även hans vecka skall organiseras …

Kram så länge <3

7 thoughts on “Ordrar & Påskägg …

 1. Hej

  Jag undrar om du ” kanske ” vet när Leo Happines mjuka byxan kommer in igen? Som du vet vill jag ju gärna ha de…Hihi…Mjuka o fina..
  Kram Nettan

  1. Hej

   Tack för svaret Michela, då ” kanske ” jag hinner få med mej de, till Grekland jag åker dit om 6 veckor..Hoppas…Tack Pia, härligt att höra…Glad Påsk
   Kram Nettan

 2. Nettan… Den byxan har jag,,ohhh jag älskar dom såå sköna & snygga :) Såå dom är värda att vänta på vill jag lova!!!! Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *