Fredag kväll i Juicy …

Får börja med att be om ursäkt till er som väntade på lite av min inredning som är till salu men ni får vänta en dag till. Glömde nämligen måttstock på jobbet och utan den kan jag inte skriva måtten på vissa saker, en information som är viktig för er för att avgöra om ni kan vara intresserade eller inte av vissa saker så imorgon kommer bilder och info…

Hoppas ni förstår och står ut en dag till <3 Lite inredning och några väskor till blir det imorgon …

Nu är jag hemma efter ett besök hos Fazli som har fixat till mitt hårsvall och har strOsat runt (rätt Jessica? =) i mitt bästa köp från NY, en underbar skönt Juicy overall i en ljuvlig ljusbrun nyans. LOVE IT! Det kanske anses lite 80 tal men vissa saker ”dör aldrig ut” och en skön plysch overall är nästan klassiskt =)
IMG_3231
Borde definitivt kolla vem som är leverantör då jag verkligen älskar dessa overaller som jag anser vara mina bästa köp pga. antalet användningar.
IMG_3228
Nu skall jag titta på Let´s Dance och ha en skön hemmakväll … Imorgon är det jag som öppnar butiken för att ha ett möte kl. 13 med en person som ringde och som jobbar med fashion. Förstod nog inte riktigt vad som är intentionen med mötet men får lyssna, vi har ju trots allt fått två öron och jag är inte den som vill missa något intressant =)

Önskar er en trevlig fredag kväll …

 

2 thoughts on “Fredag kväll i Juicy …

  1. Åh gud så fin den var. Heter den modellen ngt speciellt? Kanske kan googla och så om man kan hitta den någonstans. Gillar att din jacka är lite längre. Min jacka var så kort och jag gillar inte magkorta jackor. Jag vill att de går ner på midjan så som din gör.
    Får man fråga vad har för strlk på din? Jag är 1,70 tänkte man kunde jämföra din strlk och längd med min egna för att se om de kan funka på mig med :)

    1. Jag är 1,69 men tog S på byxorna och L på överdelen då jag vill också att den är lite längre och för bysten … Ingen aning vad modellen heter men den har två fickor på baksidan av byxorna också … Älskar den och tack …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *