Guld utanför butiken & underbar tävling …

Idag startade Jessica och jag dagen med att träna kl. 6.30 på gymmet. Vi körde ben och mage, benpress 60kg idag 3×12 men tror nog att jag orkar mer. Av någon märklig anledning tror jag att man inte skall ha för mycket tunga vikter för att inte bli ”manlig” i kroppen och utveckla för stora muskler (egentligen inte direkt något problem hos mig då även de små saknas än =)

Experter som jobbar dock med detta säger att detta inte direkt är någon större ”fara” och att genom att bygga muskler så ökar man förbränningen som är mer något som lockar mig till träning än något annat. Tänkte faktiskt börja med yoga. Någon av er som kör?

Efter träningen träffade vi vår väninna Tania för en gemensam frukost och för att lämna över en liten söt tröja jag köpte på Ralph Lauren butiken i NY när jag var där för 10 dagar sedan. Hon har nämligen fått sitt tredje barn och nu en liten dotter vid namn Adelle <3

Till butiken har vi nu fått denna underbara kruka med tillhörande att ställa utanför dörren. Det märks att jag/vi gillar guld eller? =) Den kommer från vår grannbutik Buketten som är en blomsterbutik men som även säljer lite inredning. De har varit så gulliga att de även har sprayat krukan i guld för att tillmötesgå våra önskningar … Tack snälla <3

Vet att de har tre kvar ifall någon är intresserad av en likadan …
DSC_0259
DSC_0263
DSC_0261
Här i butiken och i vår webshop fortsätter vi att ge 20% rabatt om man skriver Koden: Vårerbjudande, bara att passa på att uppdatera sin garderob med lite vårnytt <3

Som många av er läsare redan vet så skall Johanna och jag ha en bloppis i Göteborg och förutom mail så har jag även fått ett par sms från er kunder/läsare om att ni kommer till Göteborg från Stockholm, Uppsala och andra städer för att komma till oss och så passar ni även på att göra Göteborg i samband med detta.

Göteborg är en fantastisk trevlig stad och för ett år sedan ansågs den som den staden man skulle bo så inte alls märkligt att vi ville ha vår bloppis där då jag bor endast 45 min därifrån och Johanna bor där rätt så ofta då hennes Janne har förmånen att bo i denna vackra grannstad. Johanna var och tittade på sviterna vi skall få till denna event den 12/4 och så har hon nu på sin blog HÄR en underbar tävling där du kan just vinna en fantastisk övernattning på denna nyrenoverade hotel.

Bilden är lånad från Johannas blog
DSC_0777-720x478
Gå direkt in på läkningen och tävla för är man inte med kan man inte klaga på att man ”aldrig vinner” precis som att man inte har rätten att säga att man aldrig blir kär om man inte dejtar =)

Själv har jag den sist nämnda rätten dock =)

Log för en stund sedan när min väninna och kollega Jessica anmärkte på mitt skriftspråk. Hon nämnde att jag skriver i bloggen ”strusa” och inte ”strosa” medan det är strosa jag menar. Vill nämligen påpeka för er som inte redan vet det att italienska är mitt modersmål och därför blir min svenska lite hemmagjort ibland. Det är lite förvirrande nämligen mellan italienska och svenska då svenska O är italienska U i uttalet …

Det kan verkligen bli hur roligt som helst med språkfel. Minns när jag skrev på en fd väninnans wall att jag var på ”bortamatch” medan jag menade ”bortaplan” … Hahaha! Ni förstår att det blev lite roligt/märkligt. Sådant får man bjuda på helt enkelt i jakten på att lära sig språket <3

Nu skall jag jobba vidare och sedan blir det besök hos Fazli för att bli fin i håret.

 

 

4 thoughts on “Guld utanför butiken & underbar tävling …

  1. Jag har börjat med yoga i vår och tycker att det gör såå gott för själen. Och det blir träningsvärk i muskler som man tror att man inte har!!!

  2. Hej, nu har jag lagt order på schyssta sneakers och havaianas! Är sugen också på de nya som kommer till veckan. När beräknas de komma in? Trevlig helg //Annette

    1. Hej Annette,
      tack för din order … De Havaiannas du har beställt är så himla snygga så bra köp. Superga kommer på webshopen på måndag tillsammans med mycket annat som har kommit i veckan så titta in då … Självklart bloggar jag om det =)
      Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *