Två resor inbokade …

Jag har sagt att mitt mål är att göra mitt bästa för att se till att 2014 blir ett litet roligare år…

Vissa saker kan man påverka andra inte, det vet vi nog alla men ibland måste man försöka ”göra saker” så att vardagen känns lite roligare när man är tillbaka till den samtidigt som man skall förgylla även den med de små saker som gör oss lite extra glada. Ibland handlar det mest om inställning.

Som exempel kan jag berätta att när min dotter var liten kunde jag fråga med glatt röst ”Skall vi ha pyjamas party ikväll?” och med kvittrande röst och glittrande ögon svarade hon ”Ja, det gör vi!” Det enda vi gjorde var att vi tog på oss våra pyjamas (som vi alltid gör) och kanske satte oss i soffan med lite mat (som vi alltid gör) Skillnaden var att kalla en routine sak till något lite roligare … =)

Vi har om inte annat skyldigheten mot oss själva och andra att försöka vara gladare, piggare och med lite mer energi för att stå emot när den tas ifrån oss för de dagarna kommer … för oss alla.

Jag har redan hunnit med några tokiga saker, sådana som jag faktiskt är glad att ha gjort/upplevt samtidigt som jag har haft stress faktorer kring mig, vissa positiva och andra negativa. Jessica och jag  har öppnat en butik och en webshop samtidigt som vi har haft all stress och press av att avsluta det gamla. Mycket har faktiskt hänt sedan januari i mitt liv…

Tidigare åkte jag alltid med en eller två väninnor på en utlandssemester varje vinter men sedan jag öppnade butik har dessa resor helt uteblivit. Jobb och några dagars semester med min dotter har varit de enda vi har hunnit med/tagit oss tid till.

När min väninna My frågade om jag ville följa med henne och hennes kompis Sara på en veckas avkoppling med fokus på tema hälsa, vila, njuta och jobba lite med bloggandet och annat så tänkte jag ”ooops, vad jag hade behövt det!”

Först och främst är jag tacksam att de har frågat mig trots att jag är mer än 15 år äldre än dem men då jag har lärt mig att inte bry mig om ålder i andra sammanhang =) tänker jag inte alls göra det inför en semester med två underbara tjejer så igår kväll bestämde jag mig: jag bokar!

De har fått tag på en resa till Rhodos för ca 5-6000:- med halvpension och på ett 5-stjärnigt hotel så jag känner redan hur skönt jag kommer att ha det. Vi skall promenera, träna, sola, skriva och få energi av allt det som en semester kan innebära … Gym och wiifi var de kraven som fanns och dessa finns och ingår så hotellet fick redan där ett bra betyg av oss.

Här en bild från hotellet, känns helt ok att få spendera en vecka där =)

En massa pocketböcker skall packas ner och kläder som vi kan fota till webshopen för visst vore det härligt att få där bilder med de färgerna och de miljöerna man kan få på sådana här semesterorter? My och Sara kommer att få agera modeller, saken är klar =)
IMG_3174
Jag längtar … Förutom detta har jag nu fått även möjligheten att helt gratis få åka till min syster i Bologna i mitten på maj så detta har jag så klart tackat ja till…

Efter våra senaste 2 åren med en massa tråkigheter på var sitt håll är längtan till henne och mina syskonbarn större än vad den någonsin har varit så vi skall umgås och ha det snacket som präglar syskonen Castellari.

I somras gjorde vi en riktig tokig grej som fick mamma att bli gråhårig på direkten =) men så har vi idag något att skratta åt =) Det är faktiskt så att vi har för det mesta alltid bemött jobbiga situationer med en stor smula humor och självdistans. En försvarsmekanism som lyckas med sitt ändamål och som är lite roligare än många andra sådana.

Längre fram till sommaren skall jag förhoppningsvis åka ner med min lilla då även hon saknar och längtar efter moster och kusiner …

Genom Mr. Jet och tack vore de och Finest var jag i NY för bara en vecka sedan med min dotter men nu är det dags för en ego vecka för tänk på att lite ”ego tid” är absolut inte något negativt. Vi värderar och tolkar ofta ordet genom att tillge ordet något negativt men man skall tänka att vi behöver lite egoism i vårt liv så länge det är inom vissa ramar.

Snart kommer jag Mela <3 och jag längtar efter vår  lite konstiga humor =)
538295_10151295092998660_1082438642_n
Imorgon kommer jag att lägga ut lite bilder på inredning jag säljer här i bloggen då allt kan inte riktigt följa med till bloppisen som Johanna och jag skall ha på Hotel Pigalle i Göteborg den 12/4

Några kunder har ringt för att berätta att de kommer att ha en helhelg i Göteborg pga. detta så otroligt roligt att många är taggade inför detta, vi är det =) och fortsätter packa ner kläder, skor och accessoarer som kommer att få nya hem hos nöjda blog läsare <3

Kram så länge!

2 thoughts on “Två resor inbokade …

 1. God morgon :).
  Läser din blogg varje morgon ;) … å det verkar som jag är just nu den som skriver först :0 … men iaf :) gillar ju din blogg.
  Vad skönt att du ska få åka iväg med lite tjejkompisar på en semester :) det är du väl förtjänt!
  Jag och min sambo skall faktiskt också till Rhodos. Såg på insta att det är samma datum som vi åker :). Men vi skall bo i Rhodos stad. Tänkte hyra lite bil och åka runt lite.
  Vårt flyg går redan 6 på morgonen :( … men vad gör man inte för lite semester :D. Så vi kanske ses ;).

  Ha en jätte fin dag och ta hand om dig <3
  Hörs igen ;) …. hihi
  Kram Lotta

  1. Exakt samma flyg då Lotta, kom fram och säg hej när du ser mig, My och Sara där nyvakna, trötta men glada över att vi skall få åka iväg lite … Tack för dina snälla ord och skönt med lite semester <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *