Att vara med och att ta kort …

Idag startade vi med att gå till Stadsparken för att fota lite kläder men vi fick inte alls till det. Det blåste, vi frös och bilderna blev därför en katastrof. Vi skyller på det men sanningen är även att vi tyckte att bilderna var hemska på/om oss för visst finns det dåliga kort och bra kort. De som man själv tycker är bra blir ofta profilbild på facebook (har dock haft samma i ett par år nu som ett bevis på att jag tycker sällan att jag har just bra kort =).

Ytterligare något spännande är att man kan tycka så olika om en bild. Det finns bilder som jag tycker Jessica är jätte fin på medan hon kan ringa mig för att be mig ta bort dem och det finns bilder som jag tycker själv att jag ser ok på medan hon tycker där att de är bland mina sämsta kort. Märkligt det där att man verkligen kan tycka olika när man ändå är ärlig.

Dessa två kort tycker exempelvis min kollega är bland mina sämre medan jag är rätt så nöjd med dem =)

Denna är tagen i Rio, Brasilien.
23525_307606393659_2889312_n
Den här bilden är från förra butiken och får ej godkänd av min väninna/kollega =) och inte pga. den anledning du kanske tror =)
314947_10150337773123660_196854997_n
Kan inte lägga ut bilder på henne som exempel då de hon inte gillar gillar ofta jag och tvärtom men just för att hon ogillar de jag gör får jag låta bli att lägga ut dem i bloggen =)

Oavsett var vi idag eniga: katastrof och långt ifrån en liten godkänd… Blev därför väldigt glad när mina favorit skor kom idag!!! Jag kallar dem favorit skor därför att jag som ung tjej boende i Italien hade alltid dessa på mina fötter på sommaren. Varje vår/sommar köpte jag 2-3 par i olika färger och älskade dem då de passar verkligen till allt.

Just för att de är nätta och klassiska kan man ha dem till shorts/jeans, byxor men även till somriga klänningar. Vi har än så länge fått dem i guld och mörkgrått och de är helt underbara! Dessa Superga känner alla till i Italien då de har funnits sedan 1911 och är en klassisk italiensk tennisko som majoriteten av oss italienskor har haft och har på fötterna.

Glädjen var därför stor redan förra året när vi fick förfrågan att ta in dem. Då valde vi att endast ta in Havaianas flip flop då vi hade redan så många andra skor men i år kunde vi inte låta bli. Då butiken Jolina har dem i sin sortiment i år så har vi dem endast på webshopen och inte i butiken.

Man får helt enkelt beställa dem genom vår webshop oavsett som boende utanför Borås eller i Borås om man vill köpa dessa underbara skor hos oss.

Det var många som undrade vad jag höll på med när jag placerade dessa skor på troattorkanten untanför butiken.  Bilar som körde förbi saktade in för att kolla varför jag satt på mina knä på gatan med en kamera i handen och någon tom. stannade upp och frågade med ett leende på läpparna.

Jag blev ju glad över det här kortet men när jag sedan skulle sätta in den i webshopen kom jag på att korten måste tas åt andra hållet så imorgon får jag göra nya nyfikna när jag åter placerar skona på samma plats.

Dessa kommer ut liksom alla Havaianas och lite nytt i butiken nästa vecka men den som väntar på något gott … Du kan dock redan ringa in din beställning på 033-255151 om du inte kan vänta 5 dagar men då gäller inte de 20% rabatt som du kan nu få på vår webshop.
DSC_0221
Superga har även kommit i denna mörkgråa färgen. Ursnygga till denim och vitt… Storlekarna är 36-40 och kommer som sagt snart i vår webshop men går inte att köpa direkt över disk i butiken då vi är rätt så noga med att vi butiker i Borås inte kommer med samma utbud. Webshopen styrs dock inte av ”regler” =)
DSC_0225
Nu paus för att komma tillbaka med lite mer från mig =)

 

 

2 thoughts on “Att vara med och att ta kort …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *