Boka den 12/4 i Göteborg & rabatt i butik & webshop …

Nu kommer otroligt trevliga nyheter i detta inlägg i bloggen, sådana du INTE vill/skall missa!

Först och främst boka direkt i din kalender/almanacka/mobiltelefon datumet den 12 april 2014 för då skall Johanna och jag ha en (b)loppis på vackra Hotel Pigalle i Göteborg som ser till att vi får 2 fantastiska nyrenoverade sviter där vi kan hänga och vika våra kläder som du kan då fynda för de fantastiska priser som gäller då. Johannas blog finner du HÄR.

Kolla in hotellets hemsida på länken ovan och njut av den fantastiska miljön och inredning som präglar rummen och hela hotellet som byter namn från Hotel Palace till just Hotel Pigalle. Tusen tack för att vi får komma!

Du kan även gilla hotellets  facebook sida där den här bilden är lånad ifrån.
1948004_732723283416498_779750345_n
I en av de vackra rummen skulle jag kunna tänka mig att stanna kvar för visst lockar miljöerna med dess inredning?
1506973_732631906758969_925966216_n
Jag kommer till hotellet i Göteborg med 2 stora resväskor och flera kassar där kläder från märken som Marlene Birger, Please, Ewa i Walla, Valerie, Rare, Day, Stylein, Fornarina, Ralph Lauren, Dondup, Replay, Intimissimi, Moncler och många många fler kommer att finnas på plats vid just det tillfälle. Vissa är använda en enda gång vissa andra vid några fler tillfällen men kläder som är som nya och som nu säljs mycket billigare än från ordinarie pris.

Förutom kläder kommer jag även att ha med mig lite skor och smycken/accessoarer så att inget saknas för dig som letar något nytt och som gillar att fynda lite vintage.

Kommer också att ha med mig lite kläder för tjej i ålder 10-12 då min dotter har vuxit ur vissa kläder och vissa köp jag har gjort har hon aldrig haft på sig.

Den 12 april är det alltså dags för att rensa upp vår garderoben och vet att Johanna skall göra detsamma och har redan fått ihop 2 stora sopkassar med kläder, smycken och accessoarer.
DSC_0345
DSC_0347
Vi återkommer i våra respektive blog med mer detaljerad information som gäller den dagen men redan nu kan vi informera att då vi får vara i två rum/sviter på hotellet så kan vi dessvärre inte välkomna barnvagnar så ordna barnvakt för den tiden du vill komma och frossa bland kläder hos oss.

Vi hoppas så klart att du förstår detta då platsen är begränsad och vi tror och hoppas att många hittar dit.

Tiden verkar bli 12-15 men vi återkommer så klart med detta så att du vet exakt … Vi kan även berätta att de första 30 personerna som shoppar för över 1000:- kommer att få en fantastisk och exklusiv goodie bag av oss så du har lite att se fram emot den 12/4 om du hittar något du gillar och har möjlighet att komma till just Göteborg för att spendera tre timmar hos/med oss <3

Vi är väl medvetna att alla kan inte komma till Göteborg och så är det tyvärr. Vi har inte möjligheten att lägga ut allt på en bloppis i våra bloggar då logistiken bakom den är rätt så krävande i tid och tid har vi dessvärre lite av då vi båda jobbar och är mammor. Ibland lägger jag dock ut lite och skall så fortsätta göra men lite åt gången så att jag inte blandar ihop och gör några fel för det blir lite lätt snurrigt kan jag lova =)

För att balansera upp detta har dock Jessica och jag som äger och driver butiken The Little Showroom bestämt oss för att ge våra kunder i butiken och i webshopen 20% RABATT PÅ ALLT I VÅRT SORTIMENT. Detta kommer att gälla från det att detta inlägg har publicerats till tisdag den 1/4 så passa på. Just i webshopen kan alla handla då geografi är oväsentlig i dessa sammanhang.

Rabattkoden du skall ange är: Vårerbjudande !!!

HÄR länken till vår webshop så att du redan nu kan titta in och kanske börja shoppa … och HÄR har du länken till vår facebook sida som vi uppskattar om du gillar…
IMG_3101Just på vår facebook sida har vi en liten tävling där du kan vinna ett set av dessa underbara underkläder i one size storlek. Var med och tävla så kan ”Det lilla undret” bli din <310154471_262333833940218_1278937499_n
Nu skall jag kolla vidare i alla mina lådor då jag hade väldigt mycket kläder redan innan jag öppnade butik så jag skall fortsätta tömma hemmet och lovar att även lite inredning kommer till Hotel Palace/Pigalle då …

Dags för röjning och skall försöka lägga mig i tid för igår somnade jag inte förrän 2 på natten. Jetlag är anledningen till detta =)

Både Johanna och jag är nog glada om ni kan hjälpa oss att sprida våra respektive inlägg om vår ”(b)loppis” så att flera hittar till oss på lördagen den 12/4 i Göteborg(vi återkommer om tid och adress) Gilla och dela så når vi ut till flera och då även att vi nu har ett underbart erbjudande i webbutiken och butiken med 20% rabatt på ordinarie pris!

Kram <3

6 thoughts on “Boka den 12/4 i Göteborg & rabatt i butik & webshop …

 1. Armbanden Ni har N3 skulle gärna vilja se de på armen… är otroligt sugen på ett sånt men lättare få uppfattning om man får se de på…
  Tack på förhand// Maria

 2. Hej!
  Jag undrar va det kommer finnas för storlekar. Jag är 1.83cm o har storlek M (38) på dom flesta kläder. Är det någon ide för mig att komma?
  Mvh Therese

 3. Michela,

  Kommer ni skänka pengarna till välgörande ändamål, eller är detta evenemang för egen vinning?

  1. Hej Gisela, jag har haft bloppis på min blog vid tidigare tillfällen där faktiskt halva summan jag har fått in har gått till ett barnhem i Afrika. Där har jag ett fadderbarn själv och ett tillsammans med Jessica. Då behövde alla barnen skor så jag samlade in strax över 2400:- som räckte till 12 par skor. Den här gången är faktiskt inget uttalat då jag hjälper barnhemmet lite extra ibland och då jag där har två fadderbarn. Nu har jag ingen aning hur mycket vi kommer att få in men självklart hoppas jag att de skall räcka till en sommarresa med min dotter och till att kunna ge något även till barnhemmet. Vill dock inte lova en summa eller en procent den här gången men sätter jag in några pengar så kan jag berätta det och uppmuntra även andra att bidra med sitt hjälp för jag tycker att alla kan göra något oavsett bloppis eller inte =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *