Bästa brun utan sol …

Vaknade väldigt tidigt imorse vid 4 för att efter en timma som tur är somna om till 8. It´s sunday så vill inte vara allt för morgonpigg när jag har möjligheten att sova en timma längre …

När jag var hos Fazli satt före mig en tjej som hade en sådan fin färg och Fazli frågade henne om hon hade varit utomlands, hon svarade att hon hade använt en ”brun utan sol” mousse vilket förvånade min vän som liksom många andra förknippar det med något som lätt kan bli orange.

Jag som dock har själv provat en frågade henne om förpackningen var i guldiga och vita ränder vilket stämde så det förvånade inte mig att hon hade fått ett sådant fint jämnt resultat. Nu låter detta som hämtad ur en reklam men det är verkligen sanningen och då jag har bloggat om denna ”brun utan sol” tidigare så kändes det roligt att se resultatet på någon annan som själv var väldigt nöjd och höra vad andra tyckte som såg henne.

Därför vill jag ännu en gång tipsa om dessa fantastiska produkter till dig som är sugen på lite färg utan att lägga dig i ett solarium (min väninna Jenny säger big NO NO till solarium då hon hänvisar till hur strålarna skadar huden).

Jag startade min morgon med att just använda mina James Read produkter då solen skiner ute och jag blir sugen på lite färg på kroppen och ansiktet. Produkterna köper du HÄR och jag rekommenderar vanten för 75:- då den hjälper att få en snygg jämn ”solbränna” när du applicerar moussen…

Vid tidigare inlägg om dessa har frågan kommit om de ”doftar” den speciella doften som de flesta ”brun utan sol produkter” gör … Svaret är NEJ. Jag har på mig moussen nu och den doftar inget alls.
DSC_0064
White & gold är verkligen en färg kombination som jag älskar. Det märks lite i min hall =) Om du inte har läst min blog tidigare så måste jag även berätta om min lilla ”fågel”. Under sig har den en ”on/off” knapp och när den är på on och någon passerar förbi den börjar den kvittra.

En lite vakt fågel som får en att le när man kommer in och tröttnar man så är det bara att låta den vila sig. En perfekt present till någon som man inte vet vad man skall ge till då de ligger på mellan 100-600:- i pris beroende på storlek. Min tror jag ligger på antingen 200:- eller 300:-, minns inte riktigt ..

Dessa finns på Mariella Inredningar och de skickar gärna om du ringer till dem på 033-107576.
DSC_0112
DSC_0116
Nu skall jag ta hand om lite tvätt för att senare gå till butiken och packa ihop nyheterna från butiken samt lite annat som skall fotas idag … Idag skall nämligen min tredje dels kusin fota lite så det lär bli en hel del skratt då jag är som jag är och han som han är … =)

Kram så länge …

6 thoughts on “Bästa brun utan sol …

 1. Hej Michela,
  Hur är den där brun-utan-sol moussen med vita kläder? Blir de solkiga direkt efter en dag och går det i så fall bort i tvätten?
  Ha en go dag! Kramisar Ullis

  1. Måste säga att jag tog på mig ett vitt linne efter 10 min från att jag hade tagit på mig moussen och den har efter 2 timmar inte färgats på något sätt så min personliga erfarenhet säger att den färgar inte av sig …
   Kram till dig med!

 2. Hej

  Jag ser att du har en underbar fin klänning i turkos och brunt på en liten bild högst upp här på sidan, tror det är från instagram bilder…Är det en klänning ni kommer ta in för försäljning…Jätte fin är den..
  Jag önskar dej en skojig resa till Stockholm och en trevlig galakväll..Vad ska du ha för fint på dej?
  Kram Nettan

  1. Den kommer i webshopen inom några dagar … =)
   Jag har gjort en behandling för armarna som gör att jag måste ha långärmat så jag har inte löst klänning frågan än =(
   Tack snälla!

 3. Hej igen Michela,

  Jag hann inte ens beställa James Read moussen innan både den och handsken var slut….:-( vet du någon annanstans man kan köpa den?

  Kramis Ullis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *