Klänningar från Andrea G Design …

Efter att ha lämnat Nicole i skolan var det dags för lite gym. Vi körde lite lugnt men magen var jag hård mot för av någon märklig anledning gillar, åtminstone jag, att jobba med de musklerna jag redan är stark i istället för att träna sådant jag är svag i/på.

Å andra sidan kan man vända på det och tänka att man kanske skall träna det man tycker är roligt för att överhuvudtaget gå till gymmet? =) Vad känner du dig stark i och vad känner du dig svag i? Min axlar är inte starka så de borde jag kanske träna mer …

Efter vårt lilla träningspass stannade vi och åt lite youghurt med bär och kaffe. Gott att sitta där en stund och njuta av det och en kopp kaffe… De små lyxen …
IMG_2006
Från Onyx till butiken för att packa helgens ordrar och sedan hem till mig för att fota de kläder från vårt nya svenska märke Andrea G Design.

Två underbara klänningar (en av dem i två färger) att använda året runt och Serena klänningen har redan uppmärksammats på diverse olika galor där den har burits av ett par kändisar. HÄR finner du klänningarna.
DSC_0118
DSC_0133
Vi har lite ”problem” ibland med fotning då Jess och jag är inte lika höga =) Uppifrån ser man kort och tjock ut och nerifrån får man dubbelhaka … =) Inte lätt att vara fotograf och model =)

Så här såg klänningen ut när jag fotade den själv vilket ofta blir bra då jag är lika hög som mig själv =)
IMG_2026
Den här i den läckra färgen lippstick är också helt underbar!
DSC_0078
45 minuter kvar innan tåget är framme till destination så väntar en riktig lugn dag på mig imorgon eller jobbig, beroende på hur man tänker, som alltid …

Kram s länge <3

4 thoughts on “Klänningar från Andrea G Design …

 1. Hej

  Underbara klänningar du visar och du strålar och är fin som alltid…En fråga såg att Happiness Leo mysbyxan, är tillfälligt slut… är det så att de kommer in snart igen?
  Kram Nettan

 2. Halloj!

  Hur är Ann -tunic i storleken i Love Forever? Tycker den ser så fin ut:)
  Ohh du är superduper snygg i klänningarna Michaela ♥
  Kramiz Pia

  1. Ann- Tunic är normal i storleken så välj den storlek du brukar ha eller mindre då den är rak i modellen och är absolut inte tajt … Jättefin är den och färgen är sååå fin! Älskar gulliga ljusa toner …
   Tack Pia! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *